Liga Campionilor

Kevin De Bruyne, țipete și gesturi nervoase spre Guardiola: „Taci! Taci!” » Ce a făcut Pep imediat după acest moment

+21 Foto
Moment încins în timpul meciului Manchester City - Real Madrid 4-0. De Bruyne, mijlocașul oaspeților, a fost enervat de indicațiile lui Pep Guardiola, antrenorul său/ foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 18 mai 2023

Moment încins în timpul meciului Manchester City - Real Madrid 4-0. Kevin De Bruyne, mijlocașul gazdelor, a fost enervat de indicațiile lui Pep Guardiola, antrenorul său.

Pe un atac al lui City, De Bruyne a ținut prea mult de minge și a pierdut-o în fața lui Eder Militao. În timp ce belgianul avea balonul, Pep Guardiola striga la el, exasperat: „Pasează, pasează!”. Mijlocașul nu s-a lăsat mai prejos, și a răspuns pe un ton agresiv: „Taci! Taci!”.

Kevin De Bruyne, țipete și gesturi nervoase la adresa lui Pep Guardiola

Kevin De Bruyne nu doar că a țipat la antrenorul său, dar a și gesticulat nervos în direcția lui Pep, moment în care spaniolul a plecat plecat spre bancă. Totul s-a petrecut în flancul stâng, lângă locurile destinate antrenorilor celor două echipe.

„Ne-am grăbit mult în repriza a doua. Kevin a făcut trei tranziții care nu erau necesare și am accelerat mult jocul când trebuia să facem fix invers, să îi obosim și să plimbăm mingea mult”, a declarat Pep Guardiola după meci.

FOTO. Cele mai tari glume după Manchester City - Real Madrid 4-0

Pep Guardiola, înainte ca Vincent Kompany să dea golul de titlu în 2019: „Nu trage, pasează!”

Pep Guardiola nu e la primul episod de acest gen. În 2019, în timpul meciului Manchester City - Leicester 1-0, spaniolul îi striga lui Kompany să paseze, în timp ce stoperul se pregătea să tragă la poartă: „Nu trage, pasează!”.

Kompany nu doar că nu l-a ascultat pe Guardiola, dar a marcat unul dintre golurile sezonului, de la aproximativ 30 de metri. Cele 3 puncte obținute în urma reușitei au fost decisive în lupta la titlu a lui City cu Liverpool. „Cetățenii” au terminat sezonul cu 98 de puncte, echipa lui Klopp cu 97.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.