Liga 1

Mihai Rotaru, înainte de finala pentru titlu: „Scopul nostru e să nu câștige Farul cu FCSB”

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, nu vrea ca Farul că câștige cu FCSB, în meciul care i-ar putea aduce matematic titlul echipei lui Gică Hagi.

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 18 mai 2023

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, nu vrea ca Farul că câștige cu FCSB, în meciul care i-ar putea aduce matematic titlul echipei lui Gică Hagi.

  • Farul - FCSB are loc duminică, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1

Motivul? Rotaru vrea ca Farul să fie în lupta la titlu și să aibă motivație în ultima etapă, cu CFR Cluj. Universitatea Craiova se luptă cu ardelenii pentru locul 3, care ar asigura prezența cel puțin la barajul pentru preliminariile Conference League, în funcție de câștigătoarea Cupei României.

Dacă Sepsi câștigă Cupa, locul 3 din play-off dă baraj cu FCU Craiova/Voluntari pentru preliminariile Conference. Dacă U Cluj ia Cupa, locul 3 merge direct în cupele europene, iar locul 4 dă barajul. CSU Craiova e pe 4 acum, la două puncte de CFR. În cazul egalității de puncte, oltenii au avantaj, pentru că nu au profitat de rotunjirea punctelor la intrarea în play-off.

Mihai Rotaru: „Scopul nostru e să nu câștige Farul cu FCSB”

„Obiectivul nostru este să ne calificăm în preliminariile Conference League. Ar fi a șaptea participare consecutivă în Europa. Trebuie să câștigăm în Giulești dacă vrem să ajungem în Europa. Rapid are o echipă bună, va fi o atmosferă incendiară.

Pentru mine, până la acest moment, este un sezon nesatisfăcător din punct de vedere al rezultatelor. Nu am realizat pragul de sus a ceea ce ne-am propus. Există și pragul de jos, calificarea în Europa. Nu cred că Neagoe a ratat aceste obiective. Vorbim de încredere și perspective. Am fost cea mai ghinionistă echipă de play-off.

Scopul nostru este să nu câștige Farul, să aibă o motivație în plus la meciul cu CFR Cluj. Aceasta este o remarcă logică”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit sport.ro.

VIDEO. Toate informațiile înainte de Farul - FCSB

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.