Liga 1

Generația de Aur e alături de Hagi în lupta cu FCSB pentru titlu: „Farul e echipa mai bună, iar Gică e un exemplu”

Florin Răducioiu

Articol de Andrei Crăiţoiu, Vlad Nedelea  —  Thursday, 18 May 2023

Florin Răducioiu e de partea Farului în lupta pentru titlu și îl dă exemplu pe Gică Hagi pentru munca pe care o face la Constanța, cu tineri, fiind la un pas de titlul de campion al României.

”Îmi place mult trofeul, e modern. E simplu, dar are și motive tradiționale românești. E un trofeu reușit. Mi-ar fi plăcut să-l ridic și eu. Fiind adeptul unui joc frumos, ofensiv, mi-aș dori ca Hagi să câștige trofeul. Echipa lui a fost cea mai bună. Dar fotbalul e imprevizibil, FCSB are șansa ei. Va fi un duel complicat pentru ambele echipe”, a zis Florin Răducioiu. 

>

Florin Răducioiu: „Hagi e un exemplu”

Fost coleg cu Hagi în Generația de Aur a României, Răducioiu îl dă exemplu pe Gică datorită muncii pe care o face la Academie, de unde a lansat mulți jucători care au ajuns să joace în prima ligă. 

”Starea de spirit a lui Hagi cred că era diferită ca jucător față de cea de acum. Cred însă că e destul de liniștit, deși are gândurile lui. Trebuie să reinventeze atacul, gânduri cumva normale. 

Dar conștient că e aproape de o performanță mare, cu o echipă destul de tânără. Farul trebuie să fie un exemplu. Hagi a demonstrat că trebuie să credem în tineri și să le dăm șanse mai multe în orice domeniu”, a mai zis Răducioiu.

E un minus faptul că nu e Alibec. Dar Hagi a găsit mereu soluții și fără el. Va fi la fel și de această dată. Au mai fost echipe care au jucat fără mari campioni și au câștigat.

- Florin Răducioiu 

>

Citește mai multe știri despre Farul - FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.