Liga 1

Rică Răducanu, alegere surpriză pentru titlu: „Chiar dacă mi-aș dori să ia tinerii, experiența va face diferența”

Foto: Rică Răducanu

Articol de Cătălin Stroia  —  joi, 18 mai 2023

Rică Răducanu (77 de ani) a fost unul dintre oaspeții speciali la evenimentul de lansare a brand-ului de vin al Rapidului. Fostul portar al „vișiniilor” a vorbit despre echipa pe care o consideră favorită să câștige titlul în Superliga.

„Tamango” a mărturisit că n-are așteptări foarte mari de la Rapid pentru acest final de sezon și că formația din Giulești trebuie să se mulțumească cu ceea ce a realizat până în acest moment.

VIDEO. Rică Răducanu: „Mi-aș dori ca ei să cucerească titlul, dar sunt șanse mici”

>

„Pentru Rapid e bine și locul 5 la ce avem acum. N-avem cum să ajungem la locul 3 sau 4. Nu știu dacă mai sunt șanse matematice. Pentru al doilea an în Liga 1 am avut rezultate foarte bune.

Când băteam Steaua și Dinamo, ne spuneau fanii că puteam pierde cu restul. Așa cum am avut și noi rezultate bune, a venit Farul și ne-a tăiat elanul. La vremea noastră, când eram tineri, fugeam tare pe lângă cei bătrâni. Mă uit la toate echipele, dar pentru Hagi și Gică Popescu mi-aș fi dorit să ia titlul Farul. Dar dacă stăm să ne uităm la loturi și la tinerețea jucătorilor de la malul mării, Steaua cred că o să ia anul acesta”, a spus Rică Răducanu.

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.