Liga Campionilor

Haaland l-a insultat pe arbitrul meciului cu Real » Amenințat de Marciniak: „Repetă ce-ai spus și te dau afară!”

Erlin Haaland și arbitru Szymon Marciniak

Articol de Theodor Jumătate  —  Thursday, 18 May 2023

În prima repriză a semifinalei Manchester City - Real Madrid (4-0), Erling Haaland a avut câteva dialoguri dure cu arbitrul polonez Szymon Marciniak, care l-a avertizat că îl trimite la vestiare dacă nu încetează.

Szymon Marciniak, 42 de ani, e în vârful carierei. Pe 18 decembrie, în Qatar, arbitrul polonez a condus finala Mondialului, Argentina - Franța 3-3, 4-2 la penaltyuri, prestația sa fiind foarte apreciată.

Presa poloneză: „Szymon Marciniak a fost cel mai bun de pe teren”

În Liga Campionilor 2022-2023, nu va fi delegat și la ultimul act, dar a fost „central” la finala din semifinale, Manchester City - Real Madrid. A fost foarte aspru și nu a acceptat ca jucătorii să depășească o anumită limită în protestele la deciziile sale.

Potrivit presei poloneze, „Szymon Marciniak a fost cel mai bun de pe teren, deși City a fost extraordinară. Arbitrul a demonstrat calm, autoritate și a avut control total asupra jocului, fără să facă mult efort”.

Marciniak s-a repezit la Haaland

În minutul 6, „centralul” a depășit un conflict cu Erling Haaland. Norvegianul deja era supărat, protestând pentru că Marciniak nu fluierase un fault al lui Camavinga asupra lui Bernardo Silva. Apoi, când arbitrul a sancționat intervenția lui Silva la Kroos, scandinavul a răbufnit din nou, și mai vehement. Și în transmisia live s-a văzut că Marciniak s-a repezit spre Haaland urlând la el.

Avertismentul lui Marciniak l-a liniștit pe Haaland

Un fost arbitru polonez, Rafal Rostkowski, a dezvăluit la TVP Sport ce i-a spus Marciniak golgheterului lui City. Rostkowski a aflat că Haaland l-a insultat pe „central”. Iar Marciniak l-a amenințat pe nordic: „Repetă ce-ai spus și te dau afară!”. Cuvinte care l-au făcut pe Haaland să se liniștească. Acesta nu a primit nici cartonașul galben.

La sfârșit, cei doi au discutat și arbitrul i-ar fi explicat lui Erling de ce a luat acele decizii. Iar Haaland i-ar fi cerut scuze.

5cartonașe galbene a arătat Szymon Marciniak miercuri seară, trei pentru jucătorii lui Manchester City, două pentru cei de la Real Madrid

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.