Liga 1

Un apropiat al lui Gigi Becali dezvăluie cu cine se consultă patronul FCSB: „Așa cred, din ce văd”

Articol de Sergiu Alexandru  —  vineri, 19 mai 2023

Ianis Guda, primul antrenor din istoria Viitorului, a vorbit despre rivalul lui Gică Hagi în lupta la titlu, Gigi Becali.

Tehnicianul a fost invitat la GSP Live și a glumit, spunând că patronul FCSB ar trebui să primească licența PRO, având în vedere implicarea în schimbări și în alcătuirea echipei de start. În plus, acesta e sigur că patronul roș-albaștrilor se consultă cu un antrenor pentru a lua aceste decizii, considerând că Ilie Dumitrescu este sfătuitorul acestuia. 

VIDEO Ianis Guda explică situația de la FCSB: „Eu cred că Becali îl mai sună pe Ilie Dumitrescu pentru indicații”

>

„Pe Gigi Becali îl știu din copilărie. E un suflet mare. Eu chiar le propun celor de la FRF să-i de licența. Măcar licența A, dacă nu licența PRO. Vorbesc serios.

Uite, omul are inspirație. Nu știu dacă se consultă sau nu. Probabil că da. Eu cred că știu. Cred că-l mai întreabă din când în când pe Ilie Dumitrescu. Asta cred, din ce văd.

Gigi a trăit lângă Generația de Aur, lângă oameni de fotbal, lângă Pițurcă. Doar să nu vrei sau să nu te intereseze. El se interesează foarte mult, e la fel ca Hagi.”, a declarat Ianis Guda la GSP LIVE.

Cine a ținut Steaua? Steaua e a lui. Eu știu cum a luat-o. Probabil că l-au păcălit și de aceea se judecă acum. Steaua e a lui. Dacă nu era el, Steaua nu mai exista. Dacă nu lua Steaua, a doua zi echipa era la revedere.

 - Ianis Guda

Prima dată l-am adus mai mult ca să ne ajute, dar între timp s-a impus natural Charalambous, în așa fel încât Pintilii a înțeles, nu a trebuit să-i mai zic eu. Pintilii a înțeles că antrenorul e Charalambous.

- Gigi Becali, patron FCSB

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.