Liga 1

Invazie roș-albastră la Ovidiu! Aproape 300 de fani ai FCSB în stadion, peste 1.500 în afara arenei

FCSB este echipa cu cea mai bună medie de spectatori în acest sezon

Articol de Remus Răureanu, Vlad Nedelea  —  vineri, 19 mai 2023

Fanii echipei FCSB iau cu asalt micuța arenă din Ovidiu, acolo unde roș-albaștrii își joacă ultima șansă de a câștiga titlul de campioană după o pauză de 8 ani. Echipa lui Elias Charalambous e obligată să câștige pentru a depăși Farul în clasament, iar pentru asta are parte de o susținere peste măsură. 

Deși în stadion vor intra doar 250 de suporteri veniți de la București, în afara arenei vor mai fi în jur de 1.500 de fani ai FCSB-ului. Aceștia vor cânta din spatele peluzei oaspete, pe câmp. Mulți dintre ei și-au anunțat prezența la Ovidiu deși sunt convinși că nu vor avea bilet pentru a intra la meci. 

Farul s-a ferit de un stadion plin cu fani FCSB 

Clubul Farul nu a vândut bilete pentru acest meci. Constănțenii au luat această decizie din două motive. În primul rând, Farul se teme că fanii FCSB vor cumpăra mai multe bilete decât cele prevăzute pentru galeria oaspeților. În plus, există o cerere foarte mare din partea unor persoane foarte importante din Constanța și nu numai.

Astfel, la meci vor putea asista cei 2.000 de fani ai Farului care au abonamente, plus 250 de suporteri FCSB, club care va beneficia și de invitații pentru oficiali. Restul de aproximativ 2.000 de locuri vor fi oferite de Farul sub formă de invitații pentru persoanele apropiate de club. Plus cei peste 1.500 de suporteri veniți să stea în afara stadionului. 

>

S-a întâmplat și la Sfântu Gheorghe 

Nu e prima dată când FCSB aduce în deplasare mai mulți suporteri decât numărul de bilete pe care îl are. Ce-i drept, de această dată fanii o fac în cunoștință de cauză, fiind convinși că nu vor putea intra în stadion. FCSB, ca și Rapid, a deplasat la Sfântu Gheorghe mai mulți suporteri decât numărul de bilete primite din partea organizatorilor. 

Și atunci aceștia au rămas în afara arenei, de unde au acompaniat cântecele ultrașilor intrați în stadion. 

Din păcate, avem un stadion de doar 4.500 de locuri. Sunt convins că, dacă am fi avut un stadion de 30.000 de locuri, ar fi fost plin la acest joc. De aceea ne dorim cât mai repede cu putinţă ca stadionul de la Constanţa să fie construit cât mai repede.

- Gică Popescu

Cererea este una incredibilă şi am încercat să facem lucrurile de aşa manieră încat să avem cât mai mulţi suporteri farişti în stadion.

- Gică Popescu

Citește mai multe știri despre Farul - FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.