Liga 2

Veste tare pentru Dinamo înaintea luptei pentru promovarea directă: oficial, a primit răspunsul pentru licența sportivă!

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 19 mai 2023

Oficialii de la Dinamo au fost informați astăzi că gruparea din Ștefan cel Mare a primit licența pentru Liga 1, chiar înaintea partidei cu Politehnica Iași, din Copou

Dinamo a primit un boost de încredere înaintea confruntării de la Iași, de duminică, de la ora 13:00. Astăzi, roș-albii au primit o veste oficială din partea federalilor, faptul că Dinamo a primit licența sportivă pentru Liga 1.

”Da, totul este în regulă în privința licenței, răspunsul a fost pozitiv”, a transmis Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, pentru Gazeta Sporturilor.

Reprezentantul administratorului juridic al lui Dinamo era optimist vizavi de faptul că formația lui Ovidiu Burcă va obține licența pentru a juca în noul sezon din Liga 1, dacă va obține promovarea. Încă de acum nouă zile.

„Faptul că s-a obținut licența e un lucru îmbucurător. Banii necesari au fost aduși de acționarul Red&White și s-au introdus în societate, plătindu-se obligațiile financiare. Nu o să vorbesc despre sume. S-a plătit necesarul pentru obținerea licenței.

S-au plătit sumele necesare. În mare măsură s-au achitat datoriile, într-o altă măsură s-au făcut înțelegeri pentru amânarea plății. S-au rezolvat problemele, de moment”, a spus Răzvan Zăvăleanu la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport, pe 10 mai.

Citește și alte știri din lumea fotbalului:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.