Liga 2

Începutul sfârșitului? CSA Steaua își pierde al doilea golgeter: oferte din România și din Bulgaria

Tsvetelin Chunchukov, 28 de ani, unul dintre cei mai buni fotbaliști ai CSA Steaua, se desparte de gruparea din Ghencea la finalul acestui sezon.

Articol de Eduard Apostol  —  sâmbătă, 20 mai 2023

Tsvetelin Chunchukov, 28 de ani, unul dintre cei mai buni fotbaliști ai CSA Steaua, se desparte de gruparea din Ghencea la finalul acestui sezon.

Bulgarul ar vrea să continue cu roș-albaștrii, dar așteaptă ca și alți fotbaliști ai CSA Steaua să se lămurească situația grupării, dacă are vreo șansă sau nu să promoveze la finalul ediției viitoare. Oficialii clubului continuă să le transmită fotbaliștilor că se fac demersurile necesare pentru ca steliștii să poată avea drept de promovare în 2024.

Tsvetelin Chunchukov pleacă de la CSA Steaua

CSA Steaua a încheiat pe locul secund în play-off-ul ligii secunde, nu mai poate pierde această poziție indiferent de rezultatele ultimei runde din campionat. Totuși, cei mai mulți dintre jucători își încheie acordurile cu formația din Capitală. Este și cazul atacantului bulgar Tsvetelin Chunchukov, 28 de ani.

7 goluriși 2 assist-uri a adunat Chunchukov în 23 de partide în actuala ediție. Golgeterul formației este Chipirliu, cu 16 reușite

Fotbalistul are oferte de a continua în România, inclusiv în prima divizie. Conform surselor GSP, bulgarul va lămuri situația sa la finalul acestei luni, după încheierea oficială a campionatului. În plus, Chunchukov este și pe lista unor formații din țara natală.

De văzut și care va fi situația lui Daniel Oprița, antrenorul lui CSA Steaua, care a fost în centrul unor divergențe cu Florin Talpan în ultimele zile.

4 trofeea adunat Chunchukov în carieră, două campionate cu Ludogorets Razgrad, Cupa Bulgariei cu Slavia Sofia și cu Cupa României cu Sepsi

VIDEO Imagini cu scenografiile de la Dinamo - Steaua 3-0

>

Citește și alte știri din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.