Liga 2

Ionuț Lupescu critică decizia comunicată înaintea ultimei etape: „Nu e normal să faci așa ceva! Nu știu dacă a fost intenționat, dar e o glumă organizarea din Liga 2”

Ionuț Lupescu

Articol de Ioana Mihalcea  —  vineri, 19 mai 2023

Fostul mare fotbalist dinamovist Ionuț Lupescu (54) a vorbit despre informația dată azi de FRF, că Unirea Dej nu a primit licența pentru Liga 1, chiar înaintea duelurilor din ultima etapă de play-off, în care Dinamo și Oțelul se luptă de la distanță pentru promovarea directă.

Dinamo joacă duminică la Iași, Oțelul acasă cu Unirea Dej, iar „câinii” trebuie să termine cu cel puțin un punct peste gălățeni pentru a prinde al doilea loc promovabil direct.

Ionuț Lupescu: „Nu mi se pare normal să spui așa ceva”

„Am auzit că azi s-au dat licențele pentru Liga 1, nu mi se pare normal să spui așa ceva înaintea ultimei etape. Mai ales că Dejul joacă la Galați și, știți foarte bine, chiar nu mai are nicio motivație acum. Nu știu dacă lucrul ăsta a fost făcut intenționat sau nu. 

E o glumă cum e organizat campionatul ligii a doua, în modul acesta, cu echipe care nu-și primeau licența dar joacă în play-off, nu au voie să promoveze dar joacă în play-off... Totul a fost făcut foarte prost de Federație, de la începutul campionatului”, a spus Lupescu la Radio Dinamo 1948.

Mesajul de încurajare al lui Ionuț Lupescu pentru Dinamo: 

Nu contează dacă e ultimul meci la Iași sau vom mai avea barajul, băieții trebuie să aibă mare încredere în ei, au ajuns până aici pe picioarele lor, pe munca lor. Ar fi păcat să dea piciorul unei șanse, pentru mulți de acolo o promovare e ca un campionat. 

Am mare încredere în ei. Am văzut echipa în mai multe meciuri, au jucat foarte bine în 80% din play-off. Sunt motivați și trebuie să facă ce depinde de ei. Am încredere chiar și la baraj. Chindia sau FC Argeș nu sunt mult mai bune decât noi. 

Când muncesc, dau totul și sunt inteligenți, reușesc să câștige. Noi, suporterii, suntem în spatele lor. Cred că ori direct, ori la baraj, ne vom califica în prima ligă. 

Ionuț Lupescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.