Ideile Gazetei

Gică Popescu: "Niciodată la Steaua"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 21 mai 2008

GSP vă propune o nouă rubrică. “Citeşte ce nu ai văzut aseară la tv”. Urmărim toate emisiunile de sport şi-ţi facem un rezumat. Aşa că nu trebuie să te impacientezi dacă ai ratat vreo emisiune. Găseşti a doua zi de dimineaţă în GSP cele mai importante lucruri care s-au spus.

 

Gică Popescu a spus hotărît că nu va accepta niciodată o ofertă de la echipa din Ghencea, indiferent de funcţia care i s-ar propune. "Am spus-o mai demult şi repet acum: la Steaua nu m-aş duce niciodată", a afirmat Popescu.

Gică Popescu: "Nu voi reveni foarte curînd în fotbal"

Cei care îşi doresc ca Gică Popescu să revină în fotbal trebuie să mai aştepte. "Nu-mi lipseşte foarte mult fotbalul. Stau destul de departe de el pentru că sînt angrenat în multe proiecte. Nu voi reveni foarte curînd", a spus fostul internaţional pentru Sportro.

La Specialul de la sportro Gică Popescu a vorbit despre evenimentul Seara Campionilor, care va avea loc luni, 26 mai.

 

Gică Popescu: "În 2006 am vrut să-l aducem pe Maradona"

Gică Popescu şi organizatorul galei Seara Campionilor, Mihai Neguţ, au dezvăluit că, în urmă cu doi ani, invitatul special al evenimentului trebuia să fie Maradona!

"În 2006 am vrut să îl aducem pe Maradona. I-am trimis contractul să-l semneze. Ne-a tot amînat, pentru că era Campionatul Mondial şi avea contract cu un post de televiziune pentru comentarea meciurilor de la turneul final. Cu 2 săptămîni înainte de data pe care o stabilisem, ne-a trimis contractul semnat, dar era prea tîrziu. Am ajuns la a patra ediţie şi sper ca aceasta să se ridice la un nivel înalt. Ca o noutate, acest eveniment se va desfăşura sub patronatul preşedintelui Băsescu. Am vorbit azi cu Dan Petrescu, Ilie dumitrescu şi chiar au insistat să ne antrenam în weekend, pentru că nu am mai făcut de mult mişcare şi, dacă ne uităm în echipa lui Figo, ar trebui să ne apucăm de acum", a mai spus Gică Popescu.

Mihai Neguţ: "Aşteptăm să confirme Messi şi Robinho"

Organizatorul galei Seara Campionilor, Mihai Neguţ, a spus că, pe lîngă vedete care şi-au anunţat deja prezeţa la evenimentul de pe stadionul Steaua, aşteaptă un răspuns şi de la doi dintre cei mai în formă jucători ai momentului. "Aşteptăm confirmarea lui Messi şi Robinho. Sperăm să primim un răspuns pozitiv", a spus Neguţ la Special, de la Sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.