Liga 2

A mizat totul pe mutarea din minutul 120, dar s-a transformat într-un fiasco!

Ciontoș i-a lăsat locul lui Boison în minutul 120

Articol de Daniel Grigore  —  sâmbătă, 20 mai 2023

Antrenorul lui Progresul Spartac, Andrei Erimia, a schimbat portarul în ultimul minut al prelungirilor, 120, chiar înainte de loviturile de departajare. L-a introdus pe Wynney Boison, dar goalkeeperul spaniol nu a apărat niciun penalty, iar Metaloglobus a rămas în Liga 2!

După 1-1 în turul jucat la Clinceni săptămâna trecută, Progresul Spartac a avut postura de echipă gazdă în partida retur de astăzi, disputată la Buftea.

A fost 0-0 la finalul celor 90 de minute, echilibru care s-a păstrat și pe parcursul celor două reprize ale prelungirilor, astfel că s-a trecut la loviturile de departajare.

Antrenorul lui Progresul Spartac a mizat totul pe mutarea din minutul 120, dar s-a transformat într-un fiasco!

Chiar înainte de acestea, în minutul 120, antrenorul lui Progresul Spartac, Andrei Erimia, a decis să schimbe portarul, să-l introducă pe Wynney Boison (26 de ani) în locul tânărului Mihai Ciontoș (18 ani), cel care păstrase poarta intactă timp de 120 de minute.

Mutarea lui Erimia nu a dat, însă, roade. Boison nu a apărat nimic, a fost învins de 5 ori, iar Metaloglobus a câștigat meciul și a rămas în Liga 2! Ratarea lui Eugen Lixandru, al cărui șut a fost blocat de George Gavrilaș, a fost decisivă.

Astfel, după un singur sezon în eșalonul secund, Progresul Spartac revine în Liga 3. 

6 meciurijucase Boison în acest sezon, până la partida de astăzi. Ciontoș are 19 apariții

Tot din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.