Liga 3

Fratele lui Nicolae Stanciu, debut în Liga 3 la o vârstă remarcabilă » Coincidențe majore cu „decarul” naționalei

15 ani, 3 luni și 25 de zile.

Articol de Adrian Jitea  —  sâmbătă, 20 mai 2023

Rareș Stanciu, fratele internaționalului „tricolor” Nicolae Stanciu (30 de ani), a debutat în al treilea eșalon la vârsta de 15 ani, 3 luni și 25 de zile.

Vineri, Rareș Stanciu a fost introdus în ultimele 5 minute ale disputei pe care CSM Unirea Alba Iulia a câștigat-o în deplasarea de la CS Unirea Ungheni, scor 2-1.

Cu această victorie, CSM Unirea Alba Iulia a încheiat pe locul 3 play-off-ul Seriei 9 din al treilea eșalon, ratând la un singur punct calificarea la barajul pentru promovare.

Rareș Stanciu, debut în Liga 3

La fel ca fratele mai mare, Nicolae, în prezent la Wuhan Three Towns, debutul lui Rareș a fost consemnat la o vârstă fragedă, doar 15 ani, 3 luni și 25 de zile. 

Rareș Stanciu / FOTO: Ziarul Unirea

Coincidențele nu se opresc aici. „Decarul” primei reprezentative a făcut primii pași în fotbal tot la Alba Iulia, iar prim antrenor i-a fost Alexandru Kalanyos, informează Ziarul Unirea.

Nicolae Stanciu, cu sufletul lângă Unirea Alba Iulia

Nicolae Stanciu a declarat în mai multe rânduri că i-ar plăcea să revină la Unirea Alba Iulia în finalul carierei. Mijlocașul revine acasă de fiecare dată când are ocazia. În luna februarie a acestui an chiar s-a pregătit alături de fosta echipă.

15 aniavea și Nicolae Stanciu în momentul debutului, pe 24 mai 2008, într-un Unirea Alba Iulia - Corvinul Hunedoara, potrivit Ziarul Unirea

VIDEO. Nicolae Stanciu: „Cu siguranță, pe mine banii nu m-au schimbat! La mine a fost o dorință foarte, foarte mare de a câștiga”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.