Liga 2

Lovitură după lovitură pentru Dinamo la Iași » Burcă a pierdut 4 jucători

Articol de Sergiu Alexandru  —  duminică, 21 mai 2023

Dinamo a avut o primă repriză de coșmar în meciul cu Poli Iași, intrând în dezavantaj la pauză, 1-2.

După gafa uriașă a portarului Filip Dujmovic, de la golul de 1-0, Ovidiu Burcă a primit mai multe vești proaste.

Răzvan Patriche, Ahmed Bani și Neluț Roșu, accidentați în prima repriză Poli Iași - Dinamo

În minutul 14, căpitanul Răzvan Patriche s-a accidentat chiar la golul de 2-0. Acesta a făcut un sprint după un adversar, pe care nu l-a putut prinde, și a fost nevoit să iasă. Fundașul central se ținea cu mâna de coapsa stângă, acuzând probleme la mușchi.

În minutul 40, Ovidiu Burcă a mai pierdut un titular. Extrema Ahmed Bani (22 de ani) a căzut prost și a acuzat probleme la umăr. A încercat să continue, dar nu a mai putut și a fost înlocuit cu Andrei Florescu. El luase un galben și e suspendat astfel pentru turul barajului cu FC Argeș.

Neluț Roșu a primit și el o lovitură la glezna stângă, acesta fiind motivul real al înlocuirii de la pauză. Mijlocașul central a stat cu gheață la picior pe durata întregii reprize secunde. La final, în drumul spre vestiare, a fost surprins deplasându-se cu greu.

Dinamo l-a pierdut și pe Bena

În startul reprizei secunde, Dinamo a fost lovită încă o dată de ghinion. Fundașul francez Quentin Bena, intrat în locul lui Răzvan Patriche, a acuzat și el probleme medicale și nu a mai putut continua meciul. În locul său, Burcă l-a introdus pe Iulian Roșu, iar Gorka Larrucea a trecut în apărare.

Staff-ul medical al lui Dinamo va trebui să facă eforturi pentru a-i recupereze la timp pe cei trei pentru turul barajului, plus Bani pentru retur. „Câinii” vor juca pe 27 mai și 3 iunie în barajul de menținere/promovare, cu FC Argeș, iar Ovidiu Burcă va avea nevoie de ei pentru partida cu piteștenii.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.