Liga 2

Dinamo, umilită de jucătorii lansați de FCSB » Robert Ion și Alexandru Musi, cei mai buni pentru Poli Iași

Alexandru Musi // FOTO: Facebook

Articol de Sergiu Alexandru  —  Sunday, 21 May 2023

Dinamo nu a avut forța să treacă de Poli Iași, în ultima etapă din play-off-ul Ligii 2. „Câinii” au pierdut clar, 1-4, după un meci dominat clar de elevii lui Leo Grozavu.

Deși era promovată în matematic în Liga 1, Poli Iași a încheiat sezonul cu o victorie spectaculoasă în fața „câinilor”, care aveau nevoie de un miracol pentru a promova direct.

Dinamo, învinsă de jucătorii lansați de FCSB

Eroii moldovenilor au fost Robert Ion și Alexandru Musi. Ambii au reușit câte o dublă și au stabilit soarta meciului.

Cei doi jucători au un trecut comun: ambii au trecut pe la juniorii FCSB. Robert Ion (extremă, 22 de ani) a venit la echipa roș-albastră în vara lui 2017 și după împrumuturi la FC Voluntari și Academica Clinceni, a ajuns în iulie 2022 la Farul. Iar în ianuarie 2023 a semnat cu Poli Iași, pentru care a strâns 10 meciuri și 3 goluri.

5meciuri are Robert Ion la FCSB

Alexandru Musi revine la FCSB

Alexandru Musi (extremă, 18 ani) a ajuns la juniorii FCSB în vara lui 2016 și încă aparține de echipa roș-albastră. El a fost împrumutat în iarnă la Poli Iași, pentru care a bifat 11 meciuri și 3 goluri.

Alexandru Musi are 18 meciurui și două goluri la FCSB, iar din vară va face din nou parte din lotul formației roș-albastre. FCSB se va baza pe el, fiind eligibil pentru regula U21.

200.000 de euroe cota lui Alexandru Musi, potrivit transfermarkt

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.