Liga 2

Fiesta la Galați! Fanii au invadat terenul pentru a sărbători promovarea Oțelului + Imagini exclusive din vestiar

Articol de Andrei Crăiţoiu, Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video), Cătălin Stroia  —  duminică, 21 mai 2023

Oțelul a câștigat partida cu Unirea Dej, 1-0, și a promovat în Liga 1, revenind în primul eșalon după 8 ani.

Ajunsă chiar și în Liga 3, Oțelul a promovat în Liga 1 după ce în vara lui 2022 reușea promovarea în Liga 2.

VIDEO Imagini EXCLUSIVE din vestiarul Oțelului

>

Fiesta la Galați după promovarea Oțelului

În tribunele stadionului din Galați, 10.000 de fani și-au susținut favoriții. Iar la final au dat drumul petrecerii. Imediat după fluierul final, suporterii au invadat terenul. Au început să cânte pentru a celebra revenirea în Liga 1, felicitându-i și cântând alături de jucătorii lui Dorinel Munteanu.

>

„Am suferit, dar am reușit să promovăm. Cum spunea fostul nostru preparator fizic, în vârful muntelui poți ajunge pe mai multe cărări. Multe lume poate voia să promoveze Dinamo pentru că generează mai mulți bani, iar noi suntem o echipă mai mică. 

Dar am reușit să promovăm. Vreau să mă bucur de acest moment. Sper să facem o figură frumoasă în Liga 1. Nu îmi aduc aminte de vreo altă echipă care să promoveze consecutiv, din Liga 3 în Liga 1”, a declarat Cristian Sîrghi, fundașul Oțelului, în emisiunea „DigiSport Special”.

„Am meritat din plin această promovare. Felicitări echipei și Galațiului. Felicitări și lui Dorinel, care a făcut din nou istorie la Galați. Bravo, Galați! Bravo, gălățeni”, a spus și Cristi Munteanu, președintele Oțelului.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.