Stranieri

Ianis Hagi, primul gol pentru Rangers după accidentare: a fost titular în meciul cu Hibernian

Ianis Hagi celebrează primul gol după accidentare // Foto: Imago

Articol de Bogdan Fechită  —  duminică, 21 mai 2023

Folosit pentru a doua oară titular în campionatul Scoției în meciul de azi cu Hibernian, scor 3-1, Ianis Hagi (24 de ani) a reușit să marcheze primul său gol după revenirea din accidentare.

Internaționalul român a punctat în minutul 55, reușita sa fiind al doilea gol al echipei. Hagi a preluat o minge respinsă în careu și a trimis balonul în colțul din dreapta jos al porții. „Puteți vedea ce înseamnă pentru el, ce moment superb!”, a reacționat comentatorul partidei la bucuria lui Ianis. 

Anterior reușitei, Ianis s-a mai făcut remarcat doar printr-un fault în atac comis în minutul 28. Meciul s-a terminat 3-1 pentru Glasgow Rangers, Hagi fiind schimbat în minutul 74 cu Alex Lowry. 

18 ianuarie 2022era data ultimul gol marcat de Ianis Hagi înaintea reușitei de azi

Ianis Hagi, primul gol din acest sezon la Rangers

Reușita de azi este prima pentru Ianis după o lungă perioadă de absență și o recuperare greoaie, timp în care a prins puține minute pe teren.

De altfel, înaintea partidei cu Hibernian, Ianis Hagi a mai prins un singur meci ca titular, cu Aberdeen, când a fost schimbat în minutul 65. Antrenorul îl mai titularizase și într-un meci de Cupă din luna februarie, atunci fiind schimbat la pauză.

În rest, Ianis a prins doar câteva minute pe final în câteva meciuri, cele mai multe fiind în derby-ul cu Celtic, din etapa precedentă, când a jucat 22 de minute.

12luni a fost accidentat Ianis Hagi

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.