Liga 2

După ce a promovat cu Poli Iași, poate obține medalie și cu FCSB: „Va fi campioană 100%” + Compară dubla cu Dinamo și cea cu CSA Steaua

Alexandru Mus

Articol de Eduard Apostol, Sergiu Alexandru  —  duminică, 21 mai 2023

Împrumutat de FCSB la Poli Iași, extrema Alexandru Musi (18 ani) a făcut un meci excelent contra lui Dinamo, în victoria cu 4-1.

Fotbalistul a marcat o dublă în meciul din ultima etapă din play-off-ul Ligii 2, la fel ca Robert Ion, un alt jucător crescut de FCSB.

După meci, cu medalia de câștigător al Ligii 2 la gât, Alexandru Musi, care reușit o dublă și cu CSA Steaua, a vorbit despre victoria cu Dinamo, și despre meciul celor de la FCSB cu Farul, din această seară.

VIDEO Alexandru Musi: „Sper ca Dinamo să promoveze în Liga 1”. Ce spune despre revenirea la FCSB

>

„Înseamnă foarte mult pentru mine că am bătut rivala Dinamo. Le doresc celor de la Dinamo să promoveze. Asta îmi doresc. O văd pe Dinamo în Liga 1. Are o echipă bună. Sper să promoveze. Golurile cu CSA Steaua au înseamnat mai mult. M-am bucurat mai mult. 

Diseară voi avea emoții. Dar FCSB va câștiga. O văd 100% campioană. Ar fi foarte frumos să am două medalii. Ar fi nemaipomenit un titlu cu FCSB.”, a declarat Alexandru Musi pentru GSP.ro.

Alexandru Musi revine la FCSB 

Alexandru Musi (extremă, 18 ani) a ajuns la juniorii FCSB în vara lui 2016 și încă aparține de echipa roș-albastră. El a fost împrumutat în iarnă la Poli Iași, pentru care a bifat 11 meciuri și 3 goluri. 

Alexandru Musi are 18 meciuri și două goluri la FCSB, iar din vară va face din nou parte din lotul formației roș-albastre. FCSB se va baza pe el, fiind eligibil pentru regula U21.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.