Liga 2

Dorinel a pățit-o precum Robben! » Imagini în exclusivitate din vestiarul Oțelului după promovare

+14 Foto
Dorinel Munteanu a pățit-o precum Robben după promovarea Oțelului

Articol de Andrei Crăiţoiu, Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video), Cătălin Stroia  —  Sunday, 21 May 2023

Învingătoare cu Unirea Dej, 1-0, Oțelul Galați a sărbătorit astăzi revenirea în Liga 1 după 8 ani. Doar reporterii GSP au avut acces la party-ul din vestiar, iar imaginile de la promovare sunt excepționale, cu antrenorul Dorinel Munteanu „victima” unui moment à la David Alaba - Arjen Robben.

Oțelul avea nevoie de o victorie în ultima etapă a play-off-ului pentru a fi sigură de promovarea directă indiferent de rezultatul lui Dinamo. A obținut-o, 1-0 cu Unirea Dej, și a pornit sărbătoarea.

EXCLUSIV / GALERIE FOTO. Dorinel a pățit-o precum Robben. Imagini nebune din vestiarul Oțelului după promovare

Imaginile din vestiar surprinse de reporterii GSP sunt memorabile. Antrenorii, jucătorii și angajații Oțelului au sărbătorit cu manele, bere și pizza. „Principalul” Dorinel Munteanu a devenit „victima” unui moment care a adus aminte de fotografia legendară cu Robben la Bayern Munchen, după titlul cucerit în 2017.

Fundașul Costin Ghiocel l-a surprins prin învăluire pe „Munti” și i-a turnat o halbă de bere în cap.

Bucuria s-a resimțit puternic și la nivelul tribunei. Spectatorii au invadat terenul imediat după fluierul final, sărbătorind revenirea în elita fotbalului românesc.

VIDEO cu sărbătoarea din vestiarul Oțelului: „Dorinele, asta e, ai făcut istorieee!”

>

Jucătorii au purtat tricouri personalizate care să marcheze promovarea în SuperLigă, au scandat, aplaudat și dansat pe ritmuri de manele. La un moment dat, muzica a fost „tăiată” pentru un scurt discurs al antrenorului Dorinel Munteanu: „Ce ați demonstrat voi în 2 ani nu va mai demonstra nimeni în România!”

Ulterior, Dorinel a desfăcut o șampanie și i-a udat pe jucători, înainte ca Ghiocel să-l ia prin surprindere și să-i toarne halba de bere pe cap.

„Dorinele, asta e, ai făcut istorieeee!” au strigat în cor jucătorii.

Nu sunt arogant, dar obiectivul e să fiu anul viitor în play-off. Voi zâmbiți, dar asta vreau. La anul vreau să-mi luați același interviu în play-off. 

Sunt foarte bucuros că am promovat. Chiar și la începutul acestui nici cei mai înfocați suporteri nu au crezut că putem ajunge unde am ajuns azi. 15 mai (n.r. - ziua titlului din 2011) și 21 mai sunt zile istorice pentru Galați.

- Dorinel Munteanu, antrenor Oțelul Galați

Tot din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.