Liga 2

Mesajul suporterilor după ce Dinamo a clacat la Iași și a ratat promovarea directă » Galeria i-a chemat pe jucători la gard

Mesajul suporterilor după ce Dinamo a ratat promovarea directă: ce le-au spus jucătorilor care au mers la galerie

Articol de Ioana Mihalcea  —  duminică, 21 mai 2023

Fanii lui Dinamo au fost prezenți în număr mare în deplasarea de la Iași, cu peste 1500 de suporteri alb-roșii în peluza oaspete.

Aceștia au digerat cu greu înfrângerea fără drept de apel, 1-4, dar la final s-au mobilizat pentru a le da încredere jucătorilor în vederea barajului.

VIDEO Dinamoviștii au scandat cu fanii: „Promovăm, promovăm!”

>

Galeria i-a chemat pe fotbaliști și a strigat alături de ei minute în șir „Iubim fără regrete Dinamo”, „Dinamo, luptă Dinamo!” și „Promovăm, promovăm!”.

Dinamo va avea o dublă dificilă cu FC Argeș, pe 27 mai și 3 returul (datele exacte vor fi stabilite luni). „Câinii” au plecat cu 4 accidentați de la Iași - Patriche, Bani (care va fi și suspendat pentru meciul tur), Neluț Roșu și Bena. Lor li se alătură Bordușanu, care va fi operat din nou și va lipsi mai mult timp.

Acum ne așteaptă barajul. Sper să refac echipa până la acele meciuri. Dar vom vedea ce va fi. Dacă ne organizam mai devreme, poate speram la calificarea directă. Am pierdut multe puncte la început și am alergat să recuperăm distanța. A fost foarte greu. Acum ne așteptă barajul. Dacă ne uităm de unde am plecat, e un sezon bun
Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Bannere ale fanilor dinamoviști prezenți la Iași: „Toți ne-au săpat groapa, dar noi am crescut în ea / Am căzut, ne-am ridicat când nimeni nu credea / Nimic nu poate ucide ceva ce nu moare niciodată, / Prin suferință vom deveni mai buni decât am fost vreodată”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.