Liga 1

Dulca și Căpușă transferați „la pachet” de clubul din Liga 1, imediat după retrogradarea cu Chindia » Se anunță un nou proiect important

Dulca (stânga) a fost adversar cu Căpușă (numărul 98) într-un FCSB - Chindia / FOTO: Imago

Articol de Ionel Luţan  —  Sunday, 21 May 2023

Mijlocașul central Marco Dulca (24 de ani) și fundașul dreapta Tiberiu Căpușă (26 de ani) sunt aproape de Universitatea Cluj. „Șepcile roșii” vor să profite de retrogradarea Chindiei în liga secundă. Iar atacantul Daniel Popa (27 de ani) ar putea ajunge la FC Argeș. 

Chindia Târgoviște a picat în liga secundă, iar viitorul formației este sub semnul întrebării. Sorin Paraschiv, directorul sportiv al dâmbovițenilor, a transmis că 24 de fotbaliști vor încheia contractele.

Dulca și Căpușă, spre U Cluj 

Doi dintre cei mai importanți fotbaliști, foști internaționali, și-ar fi găsit deja echipă. Din informațiile Gazetei, Marco Dulca și Tiberiu Căpușă vor evolua din sezonul următor la Universitatea Cluj. Ioan Ovidiu Sabău va avea obiective mult mai importante, chiar o clasare în play-off. 

Marco Dulca, internațional cu 7 apariții la reprezentativa U21, a evoluat în sezonul recent încheiat pentru Chindia, dar și o singură aventură la FCSB, încheiată nefericit.

Tiberiu Căpușă a fost transferat definitiv de Chindia de la Farul în vara lui 2021. Fundașul stânga are și un meci la prima reprezentativă a României, în eșecul 0-1 contra Angliei.

Daniel Popa, spre Pitești 

Atacantul Daniel Popa, în schimb, ar fi fost antamat de FC Argeș dacă piteștenii rămân în peisajul primului eșalon.

Chindia ar putea parafa și o repatriere, cea a lui Daniel Florea care ar reveni de la FC Voluntari.

Chindia este un club curat, fără datorii, care poate rămâne în Liga 2 fără niciun fel de problemă. Nu știm ce facem, deocamdată nu pot să vă spun ce vom face, ce strategie va fi. 23 sau 24 de jucători termină contractele. Va fi foarte greu să faci o echipă nouă și să ataci promovarea, vedeți ce greu este în Liga 2
- Sorin Paraschiv, director sportiv Chindia

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.