Liga 1

Decizie specială pentru Farul - FCSB: ce se va întâmpla pe stadion în minutul 75 al meciului

Stadionul din Ovidiu este pregătit de meci // foto: GSP

Articol de Andrei Crăiţoiu, Vlad Nedelea  —  Sunday, 21 May 2023

Decizie specială luată înainte de Farul - FCSB: în minutul 75 al meciului, un dispozitiv de până la 150 de stewarzi va intra pe stadion, indiferent de scorul înregistrat în acel moment.

Farul - FCSB este un duel cu miză colosală, cu titlul pe masă, astfel că și măsurile de securitate luate de organizatori sunt draconice.

Reporterii GSP prezenți la Ovidiu transmit că în minutul 75 al meciului un dispozitiv de 100-150 de stewarzi va intra pe stadion și se va poziționa în fața tribunelor și a peluzelor, astfel încât fanii să nu intre pe teren.

Decizie specială pentru Farul - FCSB: ce se va întâmpla în minutul 75 al meciului

Decizia a fost luată la ședința tehnică dinaintea meciului și are ca scop protejarea jucătorilor împotriva fanilor, fie că vorbim despre posibilitatea ca aceștia să fie euforici și să intre pe teren pentru a sărbători eventuala victorie a Farului sau despre scenariul în care suporterii FCSB ar fi frustrați de rezultat.

În caz de forță majoră, în eventualitatea în care vor fi incidente serioase, dispozitivul de jandarmi va interveni în sprijinul sutelor de stewarzi.

Stadionul va fi plin la duelul din această seară, toate cele aproximativ 4.200 de scaune vor fi ocupate. În plus, peste 1.000 de suporteri ai FCSB-ului sunt așteptați să își susțină echipa din afara stadionului.

Mai multe știri despre Farul - FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.