Liga 1

Toți ochii pe Andreea Bododel » Cadre inedite surprinse după golul decisiv din Farul - FCSB

+42 Foto
Andreea Bododel // sursă foto: captură DigiSport

Articol de Andra Mocanu  —  Sunday, 21 May 2023

Andreea Bododel, una dintre cele mai cunoscute susținătoare ale Farului, a fost copleșită de emoții la golul de 3-2 din Farul - FCSB, reușită care i-a adus titlul trupei lui Gică Hagi.

Condusă de FCSB la două goluri în minutul 17, Farul a întors senzațional soarta meciului. Mateus Santos a redus din diferență în minutul 42, Băluță a egalat în minutul 52, iar golul care a adus titlul a venit în minutul 86 și a fost înscris de Louis Munteanu.

În momentul în care atacantul împrumutat de la Fiorentina a înscris, jucătorii de rezervă ai Farului au năvălit pe teren pentru a sărbători reușita alături de colegi.

FOTO: Andreea Bododel, copleșită de emoții în Farul - FCSB

O bucurie la fel de mare a fost resimțită și în tribune. Camerele au surprins-o imediat după gol pe Andreea Bododel, una dintre cele mai cunoscute susținătoare ale Farului, fosta soție a ex-fotbalistului Tibi Bălan.

Vizibil emoționată de realizarea favoriților, Andreea și-a acoperit fața cu mâinile și i-a salutat pe cei alături de care urmărea partida. La petrecerea de după meci, a intrat pe teren și s-a fotografiat cu protagoniștii, de la jucători la Gheorghe Hagi. (imaginile în galeria foto)

+42 Foto
Andreea Bododel

De altfel, Andreea nu a fost departe să ghicească scorul. Întrebată înainte de meci de unul dintre urmăritorii ei de pe Instagram cât se va termina finala campionatului, fosta soție a fotbalistului Tibi Bălan a răspuns: „2-1 sau 3-1 pentru noi”.

+42 Foto
Andreea Bododel

Tot despre Farul - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.