Liga 1

Florinel Coman a vorbit 27 de secunde după Farul - FCSB: „Ați văzut la televizor cum”

+39 Foto
Florinel Coman

Articol de Andrei Crăiţoiu, Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  luni, 22 mai 2023

Florinel Coman (25 de ani) a fost cel mai bun jucător de la FCSB în meciul de duminică seara cu Farul, 2-3, cu două pase de gol, dar prestația șeptarului nu i-a ajutat prea tare pe roș-albaștri. La final, Florinel a discutat laconic cu reporterii care l-au întâmpinat. 

Florinel Coman a fost excepțional în acest play-off, cu 4 goluri și 5 pase decisive în 9 etape, dar nu și-a putut conduce echipa către titlu.

FCSB a pierdut la Ovidiu, 2-3 cu Farul, deși a condus cu 2-0 și părea că are meciul sub control.

VIDEO: Florinel Coman a vorbit 27 de secunde după Farul - FCSB

La final, Florinel Coman a fost extrem de supărat. Șeptarul a dialogat laconic cu reporterii care l-au întâmpinat la ieșirea de pe stadion, toată interacțiunea s-a întins pe durata a doar 27 de secunde.

>

„Mare, foarte mare dezamăgire. De la 0-2 la 3-2. Au meritat victoria, nu știu ce să mai zic, sunt foarte supărat. Îi felicit, au condus tot campionatul. Îmi pare rău că ne-am apropiat și în penultima etapă iarăși am pierdut”, a precizat Florinel.

Întrebat cum a căzut FCSB într-un asemenea fel, de la 2-0 la 2-3, Florinel a răspuns: „Ați văzut la televizor cum am căzut. De la 0-2, niște greșeli, asta este”.

Florinel Coman nu a fost integralist cu Farul. A cerut schimbarea pe final și i-a lăsat locul pe teren lui Billel Omrani în minutul 90+1.

Mai multe știri despre Farul - FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.