Liga 1

4 jucători de la Farul, cei mai buni în meciul care a adus titlul » Cine de la FCSB a avut o seară de coșmar

Articol de David Marinescu  —  luni, 22 mai 2023

Farul e noua campioană din Liga 1. S-a impus în derby-ul cu FCSB, scor 3-2, după 0-2, și a câștigat titlul cu o etapă înaintea finalului play-off-ului.

După un început extrem de slab, în care FCSB a punctat de două ori, trupa lui Gică Hagi a reușit să echilibreze jocul. Farul a redus din diferență în minutul 42, prin Mateus, iar după pauză a dominat jocul, reușind să mai înscrie de două ori, prin Tudor Băluță (58) și Louis Munteanu (86).

4 jucători de la Farul au ieșit în evidență cu FCSB

Cei trei marcatori ai Farului au fost printre cei mai buni de pe teren. Au primit nota 8, cea mai mare a meciului, la fel ca Enes Sali, care a intrat în repriza a doua și a creat pericol în mod constant la poarta FCSB.

La polul opus s-au aflat mijlocașii Nedelcu și Grameni și Adrian Mazilu. Cei trei au fost schimbați în repriza a doua și au luat cea mai mică notă din trupa constănțenilor, 5.

9a primit Gică Hagi, managerul tehnic al Farului

Ștefan Târnovanu și Octavian Popescu, seară de coșmar

De partea cealaltă, Florinel Coman a fost cel mai bun jucător, fiind notat cu 8. O prestație bună au avut și Adrian Șut și Andrea Compagno, marcatorii roș-albaștrilor, care au luat 7.

Cei mai slabi jucători de pe teren au fost Ștefan Târnovanu și Octavian Popescu. Portarul a greșit la golul de 1-2, în timp ce Popescu nu a ieșit deloc în evidență, fiind schimbat la pauză. Ambii au primit nota 4.

5a luat Elias Charalambous, antrenorul FCSB

Notele GSP după Farul - FCSB 

VIDEO Gheorghe Hagi e campionul României: „Toată Constanța e fericită! Așteptăm acest moment de când ne-am născut”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.