Liga 1

„FCSB nu e suficient de matură! Are niște amnezii în joc” » Cum a reușit Farul să se impună în finala pentru titlu

+39 Foto
FOTO: Raed Krishan

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 22 mai 2023

După Farul - FCSB 3-2, meciul care i-a adus titlul echipei lui Gică Hagi, Florin Răducioiu a analizat prestația celor două formații.

Fostul mare atacant a lăudat jocul formației din Constanța și este de părere că FCSB are de suferit din cauza fluctuațiilor mari de formă, dar și din cauza greșelilor individuale.

Concluziile lui Florin Răducioiu după Farul - FCSB

„Farul este bestia neagră a celor de a FCSB. E clar că știe să profite de greșeli. Nu ar fi just să dăm vina pe Târnovanu, nu e corect să-l găsim pe el vinovant. A greșit într-un moment culminant, dar a avut un sezon foarte bun. 

E de gândit și trebuie înțeles de ce FCSB are aceste amnezii. Nu știum cum să le spun, fluctuații. Ceva în joc nu merge. Sunt fluctuații foarte mari și le-au fost fatale. FCSB nu e suficient de matură pentru a lua titlul

Acum a câștigat o filozofie de joc, un stil de joc. Farul a dominat campionatul prin acest joc extrem de frumos și eficient”, a declarat Florin Răducioiu la PrimaSport.

Cele mai bune echipe, ambele în formă, un fotbal bun. Ne-am dorit fotbal, niciuna nu s-a apărat. Am dovedit că merităm să fim campioni, am întors rezultate cu formații foarte bune. Știam că publicul ne împinge pe toți. E o zi frumoasă, o vom pune în ramă! Am crezut tot timpul în noi, ne-am apărat bine, am ieșit bine cu mingea. Am avut de toate azi, chiar dacă am început prost. Avem cele mai multe victorii, cele mai puține înfrângeri. Bravo lor, fotbaliștilor!

- Gică Hagi

VIDEO DJ Hagi in the club » Imagini senzaționale din noaptea petrecerii campionilor: Denis Alibec, one-man show

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.