Liga 1

Ce se întâmplă cu Charalambous? Becali a făcut anunțul în direct și a dezvăluit salariul lui MM: „Cam atât are”

+39 Foto
Elias Charalambous

Articol de Vlad Roșu  —  Monday, 22 May 2023

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a anunțat că Elias Charalambous (42 de ani), antrenorul cipriot al roș-albaștrilor, va rămâne la echipă, însă în anumite condiții. FCSB a fost învinsă duminică seară de Farul, scor 2-3, și a pierdut matematic titlul. 

Latifundiarul din Pipera a spus că, dacă Charalambous va vrea și el să continue la FCSB, va trebui să accepte un salariu mai mic, pentru că intenționează să reducă din cheltuieli. 

Gigi Becali anunță în ce condiții rămâne Charalambous la FCSB: „După aia îngheață picioarele”

„Rămâne Charalambous, dar să vedem în ce condiții. Eu acum fac tăieri. Fac și la academie, peste tot. Adică, trebuie făcute tăieri, că după aia îngheață picioarele. 

Dacă el vrea să rămână pe salariu mai mic, rămâne. Adică, de la 10.000 să micșoreze, să aibă prime mai mari de obiectiv. 

Cred că rămâne. La jucători, nu ai cum să umbli cu salariile. La angajați… nu sunt foarte mari. Argăseală are 5 000, Ghiorghișor (n.r. - Iulian, vicepreședintele FCSB) 5 000. Meme (n.r. - Mihai Stoica), nici nu știu, 2-3.000”, a declarat Gigi Becali, în față la palatul din Aleea Alexandru. 

„FCSB nu e suficient de matură! Are niște amnezii în joc”

După Farul - FCSB 3-2, meciul care i-a adus titlul echipei lui Gică Hagi, Florin Răducioiu a analizat prestația celor două formații.

Fostul mare atacant a lăudat jocul formației din Constanța și este de părere că FCSB are de suferit din cauza fluctuațiilor mari de formă, dar și din cauza greșelilor individuale.

„Farul este bestia neagră a celor de a FCSB. E clar că știe să profite de greșeli. Nu ar fi just să dăm vina pe Târnovanu, nu e corect să-l găsim pe el vinovant. A greșit într-un moment culminant, dar a avut un sezon foarte bun.

E de gândit și trebuie înțeles de ce FCSB are aceste amnezii. Nu știum cum să le spun, fluctuații. Ceva în joc nu merge. Sunt fluctuații foarte mari și le-au fost fatale. FCSB nu e suficient de matură pentru a lua titlul. Acum a câștigat o filozofie de joc, un stil de joc. Farul a dominat campionatul prin acest joc extrem de frumos și eficient”, a declarat Florin Răducioiu la PrimaSport.

VIDEO. Mircea Minea, gluma zilei după ce FCSB s-a prăbușit la 2-0 în meciul pentru titlu: „A fost ca în politică. M-a furat somnul și ne-am trezit cu altcineva președinte”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.