Liga 1

Kira Hagi, mesaj special pentru tatăl ei, după titlul istoric al Farului » Postarea a strâns mii de aprecieri

+60 Foto
Kira Hagi / Sursă foto: Facebook

Articol de Cristina Pîrvu  —  luni, 22 mai 2023

Kira Hagi, fiica în vârstă de 27 de ani a lui Gheorghe Hagi, și-a arătat susținerea pentru tatăl ei, după ce acesta a câștigat campionatul cu Farul Constanța. Toată familia e mândră de „Rege”!

Dacă Gheorghe Hagi a primit felicitările soției pe terenul de fotbal, căci Marilena a fost prezentă la meciul Farul Constanța – FCSB, Regele s-a bucurat și de mesajul public postat de fiica lui în mediul online după victorie, căci Kira Hagi nu a fost prezentă la meci, pe stadionul din Ovidiu. 

Pe contul ei oficial de Instagram, unde are aproape 30.000 de urmăritori, fiica Regelui a distribuit un clip video cu momentul în care a fost gravat trofeul Ligii 1 cu numele Farului. A avut și câteva cuvinte de felicitare pentru tatăl ei.

Kira Hagi, mândră de tatăl ei

Kira Hagi a scris pe Instagram: „Campionii creează campioni!“ -Gheorghe Hagi ️️️️”. Postarea a primit peste 2000 de aprecieri şi zeci de mesaje de felicitare pentru Gheorghe Hagi și pentru Farul Constanța.

+60 Foto
Gică Hagi, dezlănțuit la petrecerea dată de Farul Constanța pentru câștigarea titlului de campioană (foto: Raed Krishan/GSP)

Și Ianis Hagi a reacționat imediat după titlul câștigat de Farul, echipa antrenată de tatăl lui

Ianis, fiul lui Gică Hagi, a reacționat la scurt timp după finalul meciului Farul - FCSB 3-2, cel care a adus în vitrina clubului lui Gică Hagi cel de-al doilea titlu din istorie. Mai întâi, Ianis Hagi a distribuit în contul său de Instastory o fotografie cu „invazia” declanșată de fani la Ovidiu, imediat după terminarea meciului. „Ce poză! Felicitări, Farul”, a scris Ianis.

Ulterior, Ianis Hagi a intrat în direct la Digi Sport, unde a vorbit pe larg despre performanța tatălui său. „E o seară extraordinară pentru familia noastră, pentru Constanța, pentru tot acest proiect început de tata acum 14 ani. Și uitați-vă că, în toți acești ani, a reușit să câștige trofee cu o echipă având o medie de vârstă de 23 de ani, cred.

N-am putut urmări meciul, am văzut doar fazele fiindcă am avut la Rangers premiile pentru sfârșitul sezonului. Am vorbit cu părinții mei după meci, i-am felicitat, știam că vor reuși să câștige. I-am felicitat pe scurt, vom vorbi mai târziu detaliat. Îi cunosc pe aproape toți jucătorii de acolo, vorbesc des cu tata, plus că m-am antrenat puțin cu ei în martie.

Un trofeu e un trofeu, nu multă lume poate prezenta un asemenea CV (n.r. - precum cel al tatălui său). Cred că înseamnă mult mai mult pentru el decât primul titlu. Presiunea a fost mult mai mare. În primul an, erau doar câțiva fani, cunoșințe, familii. Dar, acum, un oraș întreg așteaptă meciurile, vor ca echipa lor să câștige și e o presiune diferită. Tata are foarte multă încredere în acești jucători”, a spus Ianis, la Digi Sport Special.

VIDEO DJ Hagi in the club » Imagini senzaționale din noaptea petrecerii campionilor: Denis Alibec, one-man show

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.