Liga 1

Dragomir știe unde a pierdut FCSB meciul cu Farul: „Dacă făcea chestia asta, Gigi era genial”

+39 Foto
Dumitru Dragomir

Articol de David Marinescu  —  luni, 22 mai 2023

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al LPF, susține că l-ar fi schimbat pe Ștefan Târnovanu (23 de ani), portarul celor de la FCSB, care a gafat duminică seară la primul gol al Farului Constanța. Dobrogenii s-au impus cu 3-2 și sunt noii campioni din Superliga. 

„Oracolul din Bălcești” a spus că l-ar fi scos la pauză pe Târnovanu și l-ar fi introdus în poartă pe Andrei Vlad, goalkeeper care este mai mult rezervă la FCSB în ultimul an. Dragomir afirmă că Ștefan Târnovanu nu este un portar care să facă față din punct de vedere psihologic în meciurile cu miză.

Dumitru Dragomir, după Farul - FCSB: „Îl băgam pe Vlad la pauză în locul lui Târnovanu” 

„Greșelile mari făcute de FCSB au fost schimbările, nu doar cele de la pauză. În primul rând, după primul gol trebuia schimbat portarul. Îl băgam pe Vlad în locul lui Târnovanu. Dacă făcea chestia asta, Gigi era genial. Trebuia să lucreze la psihicul lui Târnovanu.

N-are moral de competiţie înaltă. Este talentat, dar îşi pierde controlul. Echipa şi-a pierdut totalmente busola. Părerea mea e că nici Dawa nu are nici el psihic de competiție așa mare, chiar dacă nu e un jucător rău dacă îl strunește cineva. 

Eu cred că Tavi Popescu și Ovidiu Popescu nu trebuiau scoși de pe teren, mai ales Ovidiu Popescu. Nu îl scoţi de acolo. Era singurul de la mijlocul terenului care era agresiv. Scotea mingi de la adversar”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik. 

VIDEO. Mircea Minea, gluma zilei după ce FCSB s-a prăbușit la 2-0 în meciul pentru titlu: „A fost ca în politică. M-a furat somnul și ne-am trezit cu altcineva președinte”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.