Liga 1

Infiltrat printre rivali » Ce făcea Omrani în timpul bucuriei Farului, când coechipierii erau în autocar

Omrani, alături de jucătorii Farului care sărbătoreau titlul

Articol de Andrei Crăiţoiu, Adrian Duţă  —  luni, 22 mai 2023

Billel Omrani (29 de ani), atacantul de la FCSB, a asistat de aproape la sărbătoarea de titlu a Farului, după victoria constănțenilor cu bucureștenii, 3-2.

>

Fostul campion cu CFR Cluj parcă a tânjit după o sărbătoare de titlu. A coborât la vestiarul Farului și a stat 20 de minute cu jucătorii lui Gică Hagi, în timp ce aceștia se bucurau pentru câștigarea campionatului, privind apoi de pe margine.

Omrani, alături de jucătorii Farului care sărbătoreau titlul/ foto: GSP

Ce făcea Omrani în timp ce coechipierii erau în autocar

În timp ce jucătorii Farului erau în toiul petrecerii, jucătorii de la FCSB s-au dus la autocar. Nu și Omrani, care a continuat să urmărească de aproape sărbătoarea Farului.

Billel a stat pe tunel și a urmărit festivitatea de premiere a gazdelor, în timp ce delegația de la FCSB era în autocarul care aștepta să plece spre București.

Omrani a început meciul de la Ovidiu pe bancă și a intrat în teren abia în minutul 89. El a fost introdus în locul lui Florinel Coman, cel care nu a mai vrut să joace după golul de 3-2 al Farului, marcat de Louis Munteanu.

Au fost ultimele minute ale lui Omrani pentru FCSB. Contractul său cu roș-albaștrii expiră în vară, iar el se află pe lista neagră a lui Gigi Becali. Patronul FCSB a anunțat că renunță la 5 jucători aflați la finalul contractului: Valentin Crețu, Billel Omrani, Joonas Tamm, Boban Nikolov și Deian Sorescu.

5 titluria câștigat Omrani cu CFR Cluj, în 2018, 2019, 2020, 2021 și 2022

FOTO. Petrecere în vestiar după Farul - FCSB, Hagi protagonist

VIDEO. Farul e NOUA CAMPIOANĂ a României, după un comeback LEGENDAR!

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.