Liga 1

Elogii pentru Gică Hagi: „Ai fost un geniu ca fotbalist, ești un geniu și ca antrenor”

+60 Foto
Gică Hagi și Ciprian Marica, la petrecerea de titlu a Farului/ foto: GSP

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 22 mai 2023

Ciprian Marica (37 de ani), acționar la Farul Constanța, a transmis un mesaj elogios la adresa lui Gică Hagi, managerul noii campioane din SuperLiga.

Fostul atacant a dezvăluit cum l-a surprins Hagi la începutul sezonului, când i-a transmis că Farul va câștiga titlul, apoi a mulțumit și jucătorilor și suporterilor echipei constănțene.

Ciprian Marica, mesaj pentru Gică Hagi: „Ai fost un geniu ca fotbalist, ești un geniu și ca antrenor”

„La începutul sezonului am avut o discuție cu Gică Hagi. Ne-a zis că vom fi campioni. Nu prea poți să-l contrazici pe Hagi când vorbește de fotbal! Vă spun sincer, îmi plăcea ce aud, dar credeam doar că are foarte mult entuziasm și că e prea devreme pentru o astfel de performanţă. Gică, m-ai uimit din nou! Felicitări! 

A venit momentul să-i dăm Cezarului ce e al Cezarului, ai demonstrat încă o dată că ești unic în fotbalul românesc. Nu mă feresc de cuvinte, ai fost un geniu ca fotbalist, ești un geniu și ca antrenor. Mulțumesc! Aceleași felicitări și echipei în întregul ei! Mulțumesc, băieți, că ați crezut și ați luptat chiar și atunci când alții nu vă dădeau nicio șansă! 

Felicitări din tot sufletul și galeriei, fanilor! Eu voi aminti tuturor, cu orice ocazie, că Farul există datorită vouă și fără dragostea voastră pentru acest simbol, fără susținerea voastră nu am fi astăzi aici! Fotbalul a reînviat în Constanța, în Dobrogea! Toți cei amintiți aici au demonstrat că triumful vine atunci când e unitate, când există încredere în profesioniști, în valoare, în muncă. 

Înainte, Farul! Mulțumesc pentru niște sentimente pe care chiar mi-e greu să le descriu în cuvinte! Și trăisem și eu destule în fotbalul ăsta”, a transmis Ciprian Marica, pe Facebook.

FOTO. DJ Hagi in the club. Imagini de la petrecerea Farului

+25 Foto
Farul petrece după câștigarea titlului în Superliga, foto: Raed Krishan / GSP

VIDEO. Farul e NOUA CAMPIOANĂ a României, după un comeback LEGENDAR!

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.