Liga 1

Parada campionilor » Sărbătoare cu mii de oameni în Constanța, după ce Farul a cucerit titlul

+19 Foto
Sărbătoarea de titlu a Farului // foto: Facebook @ Farul Constanța

Articol de Daniel Grigore  —  luni, 22 mai 2023

Sărbătoare la Constanța, după ce Farul a devenit campioana României. În această seară a avut loc parada de titlu a „marinarilor”, înainte ca fotbaliștii să sărbătorească titlul în Piața Ovidiu, împreună cu câteva mii de suporteri. 

„Campionii României 22-23”. Jucătorii și staff-ul Farului au îmbrăcat tricourile speciale, au pus medaliile de campioni la gât și au urcat în autocarul care i-a plimbat prin oraș, de la stadionul Farul la Piața Ovidiu.

Paradă de titlu a Farului, prin Constanța

  • UPDATE ora 20:25 - Organizatorii au pornit un foc de artificii, iar fotbaliștii au părăsit scena. În Piața Ovidiu urmează un concert. 
  • UPDATE ora 20:20 - Trofeul a avut de suferit de aseară până azi: și-a pierdut partea inferioară :D
  • UPDATE ora 20:15 - Tudor Băluță a avut un mesaj pentru suporterii echipei: „Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru suportul din acest sezon, pentru că ați fost cu noi de la început până la final. Mă bucur foarte tare că am reușit să aducem titlul la Constanța. Pentru mine, Constanța este ca o a doua casă. Sper ca în anii următori să fie cât mai multe astfel de celebrări după titluri, trofee. Vă mulțumim, ați fost fenomenali, fantastici. Haide Farul!”
  • UPDATE ora 20:05 - MC-ul a început prezentarea jucătorilor din lot. Andrei Artean a făcut flotări, apoi o „piruetă” atunci când și-a auzit numele.

  • UPDATE ora 19:50 - Autocarul a ajuns în Piața Ovidiu, jucătorii și antrenorii sunt aclamați de miile de constănțeni prezenți la fața locului. Jucătorii au pășit pe rând pe scena special amenajată și ridică trofeul de campioni în fața susținătorilor.

Autocarul și-a început traseul la ora 18:45, când a plecat de la stadionul Farul și a străbătut punctele importante din orașul de la malul mării.

>

Autocarul a trecut pe strada Soveja, bulevardul Mamaia, apoi pe la Capitol și bulevardul Tomis, destinația finală fiind Piața Ovidiu, unde s-au adunat mii de oameni îmbrăcați în alb și albastru, nerăbdători să-i întâmpine pe campioni și să sărbătorească marea performanță a clubului alături de aceștia.

Nu mă așteptam să fie atât de multă lume. Cred că vom avea emoții mari de tot, dar e și frumos.

- Denis Alibec, atacant Farul

264.000este populația estimată a orașului Constanța

Tot despre Farul: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.