Liga 1

Doar două cluburi din SuperLigă au felicitat-o public pe Farul pentru titlu

+19 Foto
Farul sărbătorește al doilea titlu de campioană din istoria clubului

Articol de Daniel Grigore  —  Monday, 22 May 2023

Doar două cluburi din SuperLigă au felicitat-o public pe Farul Constanța pentru titlul de campioană, cucerit duminică seara după 3-2 cu FCSB în penultima etapă.

UPDATE: FC Botoșani felicită Farul

După apariția articolului, clubul din Moldova a făcut o postare pe Facebook: „FC Botoșani felicită formația Farul Constanța pentru asigurarea, în mod matematic, a titlului de campioană a SuperLigii, practicând un fotbal plăcut ochiului și demonstrând o coeziune a grupului admirabilă! Mult succes în preliminariile cupelor europene!”.

UPDATE: FC Argeș le-a trimis dobrogenilor o scrisoare

Și FC Argeș a felicitat-o pe Farul pentru titlu, însă nu printr-un mesaj public pe rețelele de socializare sau site-ul oficial, ci printr-o scrisoare. 

Știrea inițială

Doar două cluburi din SuperLigă au felicitat-o pe Farul pentru titlu

În al doilea meci al etapei 9 de play-off, Farul a revenit de la 0-2 cu FCSB, a câștigat partida și a obținut astfel punctele care au transformat-o în campioană a României.

Dobrogenii au dat drumul petrecerii, au dansat și cântat până spre dimineață, iar astăzi au luat-o de la capăt.

De seara trecută și până azi, la 19:45, deși au trecut 21 de ore de la finalul meciului Farul - FCSB, doar două cluburi din prima ligă a României au felicitat-o pe Farul pentru triumf.

Este vorba despre Rapid, care a trimis un mesaj de felicitare chiar seara trecută, și Petrolul Ploiești, care a publicat astăzi, la ora prânzului, câteva gânduri pentru dobrogeni.

„Felicitări noii campioane a României, Farul Constanța! ”, se arată în postarea Rapidului.

În schimb, „lupii galbeni” au scris: „FC Petrolul Ploiești felicită clubul Farul Constanța pentru performanța realizată prin câștigarea titlului de campioană națională, ediția 2022-2023. Mult succes în continuare!”

Titlul cucerit duminică de Farul este al doilea din istoria clubului, după cel din 2016/2017, când societatea era denumită „Viitorul Constanța”.

Mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.