Liga 1

Discurs dur în direct: „Ce s-ar fi întâmplat dacă Pintilii nu era o «cârpă» la FCSB, avea un pic de demnitate și spunea că nu schimbă nimic la pauză?!”

Costin Ștucan a vorbit în emisiunea GSP Live, pe care o realizează, despre schimbările ordonate de Gigi Becali la pauza meciului Farul - FCSB 3-2 și l-a pus la punct pe Mihai Pintilii: „N-ai un pic de demnitate, de sânge în instalație?!”.

Articol de Alexandru Barbu  —  marţi, 23 mai 2023

Costin Ștucan a vorbit în emisiunea GSP Live, pe care o realizează, despre schimbările ordonate de Gigi Becali la pauza meciului Farul - FCSB 3-2 și l-a pus la punct pe Mihai Pintilii: „N-ai un pic de demnitate, de sânge în instalație?!”.

CONTEXT:

  • La pauză, FCSB conducea cu 2-1, scor la care avea prima șansă la titlu. Totuși, Becali a simțit nevoia să schimbe încă din primul minut al reprizei secunde. În axul defensiv, de unde a ieșit Joonas Tamm (singurul fotbalist de pe teren cu cartonaș galben) și a intrat Iulian Cristea, și în flancul drept al atacului, Andrei Cordea → Tavi Popescu;
  • Deciziile pe care le-a luat Becali li s-au părut revoltătoare până și jucătorilor de la FCSB. Ei au protestat în vestiar, însă n-au reușit să blocheze ordinele pe care patronul le transmisese de acasă.

VIDEO. Costin Ștucan: „Ce s-ar fi întâmplat dacă Pintilii avea un pic de demnitate, nu era o «cârpă» la FCSB și spunea că nu schimbă nimic la pauză?”

„Oamenii care au jucat fotbal și cu care am vorbit în ultimele zile mi-au zis că nu se schimbă fundașul central, chiar dacă are galben. De ce să-ți tragi un glonț în picior la pauză? Iar tu, ca antrenor, n-ai un pic de curaj, de revoltă în tine? Sunt la 45 de minute de un meci care poate întoarce soarta la titlu. Cu o victorie, erau la mâna lor. Stai, mă, patroane, lasă-l în teren! (n.r. - pe Tamm)

Să spui: «Bă, lasă-mă pe mine și dă-mă afară după meciul ăsta!». Asta spuneam dacă eram Charalambous sau Pintilii. Dă-mă afară în minutul 90, dar lasă-mă pe mine să decid. De ce să anulezi două schimbări la pauză, pentru ce?! Nu poți să trimiți bodyguarzii să mă dea afară de pe bancă.

Ce s-ar fi întâmplat dacă Pintilii avea un pic de demnitate, nu era o «cârpă» în clubul ăla și spunea că nu schimbă nimic la pauză? Cred că l-ar fi dat afară oricum, dar Pintilii pleca din postura de favorit la titlu. Și ar fi fost o presiune teribilă pe Becali, să-l dea afară când echipa e favorită la titlu, ar fi însemnat că el nu vrea campionatul. 

Dar tu, Pintilii, nu-ți găsești de lucru în fotbal? Să presupunem că refuza să facă schimbările lui Becali și era dat afară. Nu-l mai lua nimeni în fotbalul ăsta? Tu, fotbalist de echipă națională, să n-ai un pic de demnitate, de sânge în instalație, să spui că vrei să fii tu antrenor, nu să fii telecomanda lui Becali? Mi se pare că echipa asta a ajuns într-un punct în care oamenii sunt spălați pe creier și n-au niciun pic de demnitate”, a răbufnit Ștucan în emisiunea GSP Live.

GALERIE FOTO. Cele mai tari imagini din Farul - FCSB 3-2, finala campionatului:

Mai multe articole despre Farul - FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.