Liga 1

„Scenografie reciclată!” » Galeria Craiovei, ironizată pe forumurile ultrașilor, după meciul din Giulești: „Au impresia că nimeni nu-i observă”

Scenografie Peluza Nord Craiova cu Rapid (stânga) și FCSB (dreapta)

Articol de Andrei Petrescu  —  Tuesday, 23 May 2023

Aproximativ 600 de ultrași ai celor de la CS Universitatea Craiova au făcut deplasarea în Giulești pentru a-și susține favoriții la derby-ul cu Rapid, câștigat în zece oameni de olteni cu 3-2.

Ultrașii din Bănie au venit în număr mare la partida cu giuleștenii, decisivă pentru adjudecarea locului 4, care teoretic mai are speranțe la barajul pentru Europa, în eventualitatea în care U Cluj ar câștiga Cupa României.

După o primă repriză în care s-au rezumat doar la a scanda pentru favoriți și au proliferat injurii la adresa giuleștenilor, partea secundă a adus „descătușarea” Peluzei Nord. 

FOTO. Galeria lui CSU Craiova, ironizată pentru scenografia cu Rapid

Foto. Scenografia afișată de Peluza Nord Craiova pe 30 aprilie la meciul cu FCSB

Fumigene, artificii și o scenografie în care este prezentată pe o pânză în culorile alb-albastre emblema Universității. Cu toate acestea, pe forumurile ultrașilor, mai multe persoane au  remarcat un detaliu care i-a făcut să-i ridiculizeze pe olteni.

Și anume? Scenografia se aseamănă foarte mult cu cea din meciul cu FCSB, când peluza lui CSU a fost acoperită cu imaginea imensă a biletului de intrare pe „Central” de la Universitatea Craiova - Benfica 1-1, de pe 20 aprilie 1983 și cu cele două embleme ale cluburilor. 

În stânga, scenografia cu FCSB pe 30 aprilie / În dreapta, scenografia Craiovei la meciul cu Rapid pe 22 mai

Practic, în Giulești, ultrașii Craiovei sunt acuzați că au ales să decupeze doar sigla Universității și să o afișeze ca pe o nouă scenografie.

  • „Peluza nord Craiova lovește din nou. Decupează coregrafia și o pun din nou”
  • „Băi nene ăștia chiar sunt penibili. Ei au impresia că nimeni nu-i observă”
  • „Ăștia sunt hartareciclarii.ro”

VIDEO Suporterii olteni au dat cu artificii în Giulești

>

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.