Liga 2

Ofertă neașteptată pentru Dorinel Munteanu » Abia promovat în Superliga, „Neamțul” a cerut timp de gândire

Articol de David Marinescu  —  marţi, 23 mai 2023

Dorinel Munteanu (54 de ani) a făcut din nou istorie la Oțelul, ducând echipa din Liga 3 în Liga 1 în doi ani.

„Neamțul” a declarat că sezonul viitor vrea să prindă play-off-ul cu gruparea de la malul Dunării, însă viitorul său la Galați e incert.

Ofertă din Golf pentru Dorinel Munteanu

Pe adresa lui Dorinel Munteanu a sosit recent o ofertă avantajoasă din zona Golfului Persic, iar Munti a solicitat timp de gândire. 

Clubul din Galați a traversat momente dificile din punct de vedere financiar în stagiunea recent încheiată, în vreme ce salariile în țările arabe sunt extrem de tentante.

Dorinel Munteanu a apucat să anunțe planuri mari după promovare

Am venit cu inima la Oțelul. Puțină lume știe când mi-am dorit să revină Oțelul în prima ligă, datorită unor băieți extraordinari. I-am preluat în Liga 3, când nimeni nu avea încredere în ei. I-am convins că pot ajunge în vârf, cu muncă, disciplină și atitudine. 

Doar eu știu cât am muncit. Nu sunt arogant, dar obiectivul e să fiu anul viitor în play-off. Voi zâmbiți, dar asta vreau. La anul vreau să-mi luați același interviu în play-off.  Sunt foarte bucuros că am promovat. Chiar și la începutul acestui nici cei mai înfocați suporteri nu au crezut că putem ajunge unde am ajuns azi. 15 mai și 21 mai sunt zile istorice pentru Galați.

- Dorinel Munteanu

VIDEO Dorinel Munteanu, declarații după promovare: „Am venit cu sufletul, am făcut tot ce am putut”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.