Campionate

Davies i-a șocat pe fanii lui Bayern: „Nu s-ar părea că situația îl afectează prea tare” » Ce făcea canadianul la o zi după eșecul cu Leipzig

Foto: Imago

Articol de Aurelian Botezatu  —  marţi, 23 mai 2023

Fundașul lui Bayern, Alphonso Davies, 22 de ani, a fost filmat duminică în timp ce se distra la un festival hip-hop. Unii fani ai bavarezilor s-au scandalizat, alții i-au luat apărarea. Canadianul e pe lista lui Real Madrid.

În week-end, Bayern a atins punctul cel mai de jos al sezonului. Înfrângere cu 1-3 în fața lui RB Leipzig, sâmbătă, apoi, duminică, detronată de Borussia Dortmund și la un pas să piardă campionatul.

Însă nu toată suflarea bavareză suferă! La o zi după eșecul echipei sale, fundașul Alphonso Davies a fost surprins distrându-se alături de mai mulți amici.

Fanii lui Bayern: „Ar trebui pusă în discuție atitudinea lui”

Într-un videoclip apărut pe TikTok, internaționalul canadian apare dansând, la un festival hip-hop. Poartă pălărie, ochelari de soare, iar în mâini are un pistol cu apă. Imaginile i-au scandalizat pe unii fani.

Reacții de genul „pe Phonzie se pare situația echipei nu-l afectează prea tare” sau „Ar trebui pusă în discuție atitudinea lui” sunt numeroase.

@footymemes3 #alphonsodavies #bayern #bayernmunich #league #fy #fyp #football #footballtiktok #ishowspeed ♬ origineel geluid - Football memes

Sunt însă și dintre aceia care-i iau apărarea. „Lăsați-l să se distreze. Ce să facă, să stea depresiv în casă? Mai bine să iasă cu prietenii în timpul liber”, au sunat alte comentarii. 

Davies n-a fost implicat în dezastrul lui Bayern. El a suferit o ruptură musculară, în luna aprilie, și încă se află în perioada de recuperare.

Alphonso Davies: „Sunt un ratat”

Totodată, în martie, canadianul lăsa de înțeles că e depresiv: „Viața de fotbalist este grozavă, fără îndoială. Te poți relaxa și bucura de viață, dar după antrenament pentru mine nu-i nimic de făcut. Nu am familia aici și prietena mea nu locuiește cu mine. Sunt singur. E puțin deconcertant să nu ai ce face, mai ales când toți prietenii tăi trebuie să lucreze. Am poate cinci amici. Sunt un ratat”.

Davies are contract cu Bayern până-n 2025, Bayern intenționează să i-l prelungească, însă agentul său a precizat că „mai sunt și alte cluburi interesate”. Recent, Marca a scris despre Real Madrid ca posibilă destinație: „Florentino Perez îl vrea pentru flancul stâng al defensivei”.

70de milioane de euro e cota de piață a lui Davies pe transfermarkt.de. Bayern l-a luat cu 19 milioane, în ianuarie 2019, de la Vancouver

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.