Liga 2

Un finanțator din fotbalul românesc face pasul în spate: „Mă declar învins de echipele finanțate din bani publici. Am fost striviți!”

FOTO: Facebook @RipensiaTimisoara

Articol de Adrian Jitea  —  Tuesday, 23 May 2023

Dumitru Mihu, finanțatorul celor de la Ripensia Timișoara, face un pas în spate. Spune că nu nu mai poate concura împotriva echipelor finanțate din bani publici. 

Ripensia Timișoara a retrogradat din liga secundă după 6 sezoane. A încheiat Grupa B a play-out-ului cu 17 puncte, un bilanț catastrofal în parte decisivă a sezonului, doar o remiză și golaveraj 2-11.

Dumitru Mihu, patronul echipei, spune că ar fi retras echipa din competiție în eventualitatea în care s-ar fi salvat. 

Dumitru Mihu: „Mă declar învins de echipele finanțate din bani publici”

„A fost o retrogradare asumată. În iarnă am luat decizia de a ne despărţi de jucătorii care nu îşi mai doreau să rămână la Ripensia în condiţiile contractuale oferite. Am fost, sincer, striviţi de unele oferte venite pentru unii dintre ei, oferte cu care nu aveam cum să concurăm.

Trebuie să recunosc. Nici dacă ne-am fi salvat de la retrogradare, pe teren, nu aş fi înscris echipa în următorul sezon din Liga 2! Nu mă întorcea din drum acest lucru. Aș fi vrut să ne salvăm, pentru că o făceam din poziția de salvați, dar nu înscriam echipa în Liga 2.

Mă declar învins de echipe finanțate din bani publici. Acolo sunt mulți bani. Dacă orașul își va dori performanță, eu sunt tot aici. Când vor fi condiții în Timișoara, atunci va ridica și clubul pretențiile oamenilor care îl iubesc. 

Clubul nu va dispărea, va continua în Liga 3. Vom continua cu mulți tineri, pentru că performanță nu putem face din cauza infrastructurii”, a spus Dumitru Mihu, potrivit Radio Timișoara

Dumitru Mihu / FOTO: radiotimisoara

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.