Liga 1

Situație delicată pentru internaționalul intrat în dizgrația lui Becali » Nu-l mai vrea nimeni!

Viitorul lui Deian Sorescu (25 de ani) este incert.

Articol de Aurelian Botezatu  —  Tuesday, 23 May 2023

Viitorul lui Deian Sorescu (25 de ani) este incert. Foarte dezamăgit, după ratarea titlului, patronul FCSB, Gigi Becali, nu vrea să-l transfere definitiv pe jucătorul împrumutat de la Rakow în ianuarie. Polonezii, la rându-le, nu-s nici ei mulțumiți de randamentul său, iar potrivit publicației „Gol24”, ar intenționa să scape de el din cauza salariului mare.

FCSB a plătit 50.000 €, în ianuarie, ca să-l împrumute pe Deian Sorescu de la Rakow până la sfârșitul acestui sezon. Dacă ar dori să-l păstreze, roș-albaștrii ar trebui să achite încă 950.000 €. Numai că patronul Gigi Becali a lăsat de înțeles că nu se pune problema ca fostul jucător al lui Dinamo să fie cumpărat.

Gigi Becali: „Sorescu îi dă pasă lui Borza la 3 metri"

După eșecul de la Ovidiu, în fața Farului (2-3), echivalent cu ratarea titlului, Becali a comentat: „Campionatul s-a pierdut aseară. S-a pierdut de către jucători fără bărbăţie, fricoşi. Sorescu… Deian Sorescu îi dă pasă lui Borza la 3 metri". 

În consecință, jucătorul în vârstă de 25 de ani ar urma să se întoarcă în Polonia. Problema lui? În ciuda unui contract scadent în 2025, nici Rakow nu l-ar mai vrea - potrivit publicației online Gol24.

Evoluții modeste pentru Sorescu

Achiziționat de actualul club pe 21 ianuarie 2022, de la Dinamo, Sorescu a bifat un gol și un assist în 9 apariții în Ekstraklasa 2021/2022. Iar în 2022/2023, până să plece împrumut, a dat două goluri și un assist în 11 meciuri. 

800.000de euro i-a plătit Rakow lui Dinamo, în ianuarie 2022, ca să-l ia pe Deian Sorescu

La FCSB are două reușite în 18 partide, toate în Superliga. Puțin, pentru șefii clubului polonez. "Gol24" speculează că aceștia "vor dori să scape de jucător, probabil, întrucât are unul dintre cele mai mari salarii din lot".

1,5milioane de euro este cota de piață a lui Sorescu, pe transfermarkt.de. Cea mai mare a fost de 1,9 milioane (22.12.2021)

VIDEO. Ianis Guda: „Eu cred că Becali îl mai sună pe Ilie Dumitrescu pentru indicații”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.