Liga 1

Mihai Rotaru face două anunțuri importante pentru CSU Craiova. Ce spune despre Eugen Neagoe și transferuri

Mihai Rotaru

Articol de Daniel Grigore  —  miercuri, 24 mai 2023

Mihai Rotaru, finanțatorul de la Universitatea Craiova, anunță că Eugen Neagoe va rămâne antrenor al alb-albaștrilor și că vor fi „maximum 4-5” transferuri în vară.

Eugen Neagoe riscă să rateze obiectivul care i-a fost trasat la angajare, clasarea pe un loc de cupă europeană, dar scaunul nu i se clatină. Mihai Rotaru anunță că „Geană” va fi pe banca echipei și sezonul următor, când CS Universitatea va ataca titlul.

Mihai Rotaru: „Continuăm cu Eugen Neagoe”

„Continuăm cu el. Vrem să îmbunătățim staff-ul, lotul de jucători, să gândim lucrurile pe termen lung. 

S-ar putea că ratarea cupelor europene să ne ajute să fim mult mai puternici în lupta la titlu, pentru că avem timp în plus în care să ne vedem de campionat. Dar nu ne dorim asta, vrem să fim din nou în Europa”, a transmis Rotaru, citat de digisport.ro.

Momentan, CSU Craiova ocupă locul 4 în SuperLigă, cu 40 de puncte, două sub CFR Cluj. Oltenii ar merge la barajul pentru Conference League și de pe locul 4 dacă U Cluj ar învinge-o pe Sepsi OSK în finala Cupei României, programată în această seară.

Altfel, locul 3 ar duce la baraj, iar Craiova ar trebui să-l obțină în ultima etapă, când o va înfrunta pe Sepsi, iar CFR Cluj va primi vizita Farului. Pentru a prinde locul 3, Craiova trebuie să-i învingă pe covăsneni, iar CFR să nu câștige cu Farul, deja campioană.

Mihai Rotaru: „Menținem limita de 4-5 veniri și plecări”

În cadrul intervenției, Rotaru a anunțat și care sunt planurile din mercato: aducerea a maximum 5 fotbaliști, dintre care 2-3 să intre în primul 11.

„Niciodată n-au fost multe plecări sau veniri, de obicei maximum 4-5. Vom menține acest lucru. Nu vrem să schimbăm complet echipa în fiecare an, dar vom aduce niște jucători dintre care 2-3 să fie titulari”, spune numărul 1 din conducerea clubului.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.