Liga 1

Vlad Chiricheș la FCSB? Dezbatere în platou: „Un mare semn de întrebare, ar face o greșeală!” versus „Ar juca la pas”

Basarab Panduru (în stânga) și Florin Motroc, la OrangeSport

Articol de Daniel Grigore  —  miercuri, 24 mai 2023

Gigi Becali a anunțat că l-a ofertat pe fundașul central Vlad Chiricheș (33 de ani), care a retrogradat în Serie B cu Cremonese în acest sezon. Ar fi revenirea lui Vlad o mutare inspirată pentru FCSB? Basarab Panduru și Florin Motroc au dezbătut subiectul.

La 33 de ani, Chiricheș ar putea reveni la FCSB, echipa care l-a vândut în 2013 la Tottenham pentru 9,5 milioane de euro.

Internaționalul român a fost ofertat de Gigi Becali, după cum a dezvăluit marți latifundiarul: „Aștept răspuns din partea lui”.

Ar fi revenirea lui Chiricheș la FCSB o mutare inspirată? Foștii fotbaliști Basarab Panduru și Florin Motroc au dezbătut subiectul.

Vlad Chiricheș la FCSB? Basarab Panduru și Florin Motroc dezbat posibila mutare

„Cred că ar face o greşeală să se întoarcă în ţară. Faptul că el a avut problemele din ultima perioadă, legate de accidentări, e un semn mare de întrebare pentru orice echipă care şi l-ar dori.

Când ți-e lumea mai dragă, poate să te lase. Dacă e sănătos ar fi un jucător important, însă ce garanţii ai că joacă un meci sau 30? Sunt probleme multe de analizat când te uiţi la jocul unui fotbalist”, a comentat Motroc la OrangeSport.

Basarab Panduru consideră că Vlad s-ar impune fără emoții în SuperLigă:

„E titularul naţionalei, de ce nu ar juca de la 33 de ani la 38 în România? Poate vine să întoarcă FCSB-ului ce i-a dat FCSB: «Vreau să întorc ce mi-a dat, mă duc şi joc la FCSB».

Eu cred că joacă la pas, că nu ar avea probleme. Dacă dai 30.000... poţi să dai (n.r. - ca salariu lunar)”.

Dacă vine, nu cred că o face pentru bani. Referitor la problemele musculare, dacă există recidive în aceeași zonă dispare elasticitatea musculară. 

- Florin Motroc

Vlad Chiricheș a jucat 15 meciuri în Serie A pentru Cremonese în acest sezon, fiind măcinat de accidentări musculare. Accidentările dese au fost o mare problemă pentru fundașul central în ultimele sezoane, pe care acesta le-a petrecut în eșalonul de elită din Italia.

Mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.