Liga 2

Un jucător al lui Dinamo s-a operat din nou » Va rata toată pregătirea de vară

Articol de Sergiu Alexandru  —  miercuri, 24 mai 2023

Continuă probleme pentru Antonio Bordușanu, extrema de 18 ani a lui Dinamo. 

Fotbalistul care a început sezonul ca titular s-a accidentat grav în octombrie, suferind o ruptură de ligamente, cu meniscul afectat. 

Antonio Bordușanu s-a operat din nou

El a revenit pe teren pe 1 mai, după 7 luni, dar acum are din nou probleme. Extrema „câinilor” a acuzat probleme la partida cu Oțelul (11 mai), după ce meniscul i-a cedat la încălzire, potrivit Prosport. Cu toate că a avut dureri la genunchi, Bordușanu a jucat 87 de minute, dar aceea a fost ultima sa prezență din acest sezon. 

Acesta nu a mai jucat în ultimele meciuri ale trupei lui Ovidiu Burcă, iar marți s-a operat din nou, la genunchiul drept. Astfel, Bordușanu va avea nevoie de o nouă perioadă de pauză. Șefii clubului nu vor să-i forțeze revenirea, astfel că tânărul fotbalist al lui Dinamo va rata toată pregătirea de vară și va fi apt abia să reia antrenamentele abia în luna august. 

După operație, acesta a postat un mesaj motivațional pe Instagram, alături de o imagine chiar din meciul cu Oțelul: „Viitorul le aparține celor care cred în frumusețea visurilor”.

VIDEO Alexandru Musi: „Sper ca Dinamo să promoveze în Liga 1”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.