Liga 1

Confirmare oficială: Rapid îl vrea pe fotbalistul dat afară de Gigi Becali

Iulian Cristea, în dreapta, a fost dat afară de FCSB

Articol de Daniel Grigore  —  joi, 25 mai 2023

Rapid l-a așezat pe lista de tranferuri pentru sezonul viitor pe Iulian Cristea, stoperul de 28 de ani dat afară de FCSB după înfrângerea cu Farul, 2-3, care le-a adus titlul dobrogenilor.

„Mitraliat” de Gigi Becali după Farul - FCSB 3-2, Iulian Cristea și-a văzut contractul reziliat marți, la nici două zile după meci.

Jucător cu peste 130 de meciuri la FCSB în cei 4 ani în roș-albastru, Cristea nu duce lipsă de „pețitori”. U Cluj și FCU Craiova și-au manifestat deja interesul pentru serviciile experimentatului fundaș central, iar acum a venit rândul Rapidului să-l curteze pe Cristea.

Chiar Victor Angelescu, unul dintre cei doi acționari, a confirmat că Iulian reprezintă o țintă atractivă pentru clubul giuleștean.

Confirmare oficială: Rapid îl vrea pe Iulian Cristea, dat afară de Gigi Becali de la FCSB

„Este greu să iei jucători români fără sume de transfer. Avem deja discuţii, o să vedeţi în viitor. În cazul lui Iulian Cristea, dacă ajunge la noi sau în altă parte... este un jucător foarte valoros, a jucat la echipa naţională.

Este un jucător bun, important, noi ne axăm pe acest tip de jucători. Pe majoritatea nu poţi să îi iei decât cu bani”, a afirmat Angelescu la Fanatik.

Cristea ar ajunge liber de contract în Giulești, implicit fără sumă de transfer, factor care îl face extrem de atractiv în acest mercato.

Iulian are și 4 meciuri la echipa națională de seniori, pentru care a debutat în octombrie 2019. Ultima dată a jucat în „tricolor” în vara lui 2022.

Conform sursei citate, Cristea n-ar spune „nu” Rapidului, dar prioritatea lui este să prindă un contract în străinătate. Cristea n-a jucat până acum în afara României, le are în CV doar pe Gaz Metan, Metalurgistul Cugir și FCSB.

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, are în prezent 4 soluții pentru pozițiile de stoper: Cristian Săpunaru, Dragoș Grigore, Paul Iacob și Cristian Ignat.

Tot din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.