Liga 1

Gazeta a aflat arbitrul derby-ului FCSB - Rapid + Continuă disputa pe bilete dintre cele două rivale: „Frați vișinii, din păcate...”

Rapid informează că a primit 2.400 de bilete pentru derby-ul fără miză sportivă cu FCSB # Arbitrul meciului va fi Sebastian Colțescu.

Articol de Alexandru Barbu  —  Thursday, 25 May 2023

Rapid informează că a primit 2.400 de bilete pentru derby-ul fără miză sportivă cu FCSB # Arbitrul meciului va fi Sebastian Colțescu.

  • FCSB - Rapid (ultima rundă a play-off-ului) se dispută sămbătă, de la 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

„Frați vișinii, din păcate, cunoaștem toți situația despre numărul biletelor alocate galeriei Rapidului la meciul de sâmbătă. Biletele vor fi disponibile astăzi, de la ora 14:30, la stadionul Giulești. Prețul unui bilet este de 30 RON, avem disponibile 2400”, a comunicat Rapid.

Continuă disputa pe bilete dintre FCSB și Rapid

De ce „din păcate”? Giuleștenii sunt nemulțumiți că primesc minimum de bilete la partida de sâmbătă, adică 5% din capacitatea totală a Arenei Naționale.

Roș-albaștrii au luat această măsură pentru că și Rapidul, la prima confruntare directă din sezon, 2-0 în Giulești pentru alb-vișinii, le-a oferit tot 5% din capacitatea arenei, adică 600 de bilete. Asta după ce, inițial, cele două galerii s-ar fi înțeles ca roș-albaștrii să beneficieze de toată peluza (2.900 de locuri), gest care urma să fie făcut și de FCSB la retur. Înțelegerea a picat însă.

Sebastian Colțescu, arbitru la FCSB - Rapid

Din informațiile Gazetei, CCA a luat decizia să-l trimită pe „centralul” Sebastian Colțescu, 46 de ani, la FCSB - Rapid. Arbitrul din Craiova a făcut un sezon foarte bun și e printre cei mai în formă „fluerași” din campionatul nostru. 

Colțescu a mai condus un FCSB - Rapid în acest campionat, returul din sezonul regulat, 3-1 pentru roș-albaștri pe Arena Națională.

Tot despre FCSB și Rapid:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.