Campionate

Weekend EXPLOZIV! Ce prime vor încasa jucătorii și antrenorul dacă Borussia Dortmund câștigă titlul

Articol de Aurelian Botezatu  —  joi, 25 mai 2023

Jucătorii reprezentativi ai Borussiei Dortmund au negociat cu conducerea clubului o primă totală de 6 milioane de euro în cazul unui triumf, sâmbătă, în Bundesliga. Antrenorul Edin Terzic va încasa un milion de euro.

Borussia Dortmund sau Bayern? Sâmbătă se dă titlul în Bundesliga, iar galben-negrii sunt favoriți. Au două puncte în fața campioanei precedentelor 10 ediții și joacă acasă cu Mainz, în timp ce marea rivală din sud se deplasează la Koln.

Borussia Dortmund va lua dublul primei din 2012

Dacă triumfă, jucătorii Borussiei vor încasa o primă totală cifrată la 6 milioane de euro. Dublul celei din 2012, când la Dortmund s-a sărbătorit ultima oară câștigarea campionatului. 

Cuantumul a fost negociat de conducerea clubului cu cei mai reprezentativi jucători, Marco Reus, Mats Hummel, Jude Bellingham, Emre Can și Niklas Süle, iar banii vor fi împărțiți în funcție de contribuția fiecărui component al lotului, a se citi numărul de meciuri disputate.

Potrivit tabloidului Bild, antrenorul Edin Terzic va primi un bonus de aproximativ un milion de euro: "Sezonul se va încheia în câteva zile. Apoi, băieții, care cu toții câștigă bani frumoși, își vor putea cumpăra orice: următoarea mașină, următoarea casă, următoarea vacanță. Dar mai întâi trebuie să câștigăm titlul. Acest moment nu-l poți cumpăra!".  

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.