Liga 2

Burcă, înainte de barajul pentru SuperLiga: „Multe echipe dau târcoale jucătorilor”

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a prefațat „dubla” cu FC Argeș de la barajul de promovare/menținere în SuperLiga.

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 25 mai 2023

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a prefațat „dubla” cu FC Argeș de la barajul de promovare/menținere în SuperLiga.

  • Dinamo - FC Argeș, turul barajului, are loc luni, de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1
  • Returul se joacă pe 3 iunie

După ce a început să facă analiza adversarei de la baraj, Burcă s-a declarat surprins că FC Argeș nu a reușit să se claseze pe un loc care să o mențină direct în Liga 1. Deși a lăudat adversara, antrenorul lui Dinamo susține că nu există teamă înainte de cele două meciuri care i-ar putea readuce pe „câini” în prima ligă, la un an de la retrogradare.

Ovidiu Burcă: „Multe echipe dau târcoale jucătorilor de la Argeș”

„Am început să le fac analiza, la nivel individual au jucători foarte buni. Mă surprinde că un club cu jucători atât de buni a ajuns la baraj. Au fost probleme acolo, schimbări de antrenor, e presiune mare și la Argeș. Valoric, e un lot foarte bun. 

Multe echipe dau târcoale jucătorilor de acolo. Asta nu înseamnă că ne e teamă. Vom încerca să facem două meciuri foarte bune. Parcă a venit liniștea odată cu numirea lui Argeș Vintilă pe bancă, e un antrenor de înalt nivel. A antrenat la FCSB, la Academia Hagi. A avut multe de învățat.

Când întâlnești o echipă de SuperLiga, care joacă la altă intensitate, se văd diferențele. Am creat o stare de spirit extraordinară, faptul că vor fi mulți suporteri înseamnă că băieții au făcut o treabă bună. 

Avem entuziasm, jucăm la Dinamo, iar cuvântul «teamă» nu trebuie să existe în vocabular. Disciplina și organizarea ar putea decide barajul”, a declarat Ovidiu Burcă, la emisiunea „Fotbal Club”.

VIDEO. Președintele Petrolului, Claudiu Tudor, își dorește ca Dinamo să promoveze: „Fotbalul ar fi mai bogat cu Dinamo în prima ligă”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.