Cupa Romaniei

Florin Răducioiu s-a enervat în direct: „Nu pot accepta asemenea imagini! Doar în România le vezi”

Articol de Sergiu Alexandru  —  vineri, 26 mai 2023

Florin Răducioiu a comentat imaginile bucuriei după ce Sepsi a câștigat Cupa României (0-0 după timpul regulamentar și 5-4 la penalty-uri cu U Cluj).

Fostul mare internațional s-a declarat deranjat că Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, s-a bucurat pe teren, alături de jucătorii lui Cristiano Bergodi.

VIDEO Laszlo Dioszegi, în extaz după cea de-a doua Cupă a României cucerită consecutiv de Sepsi

>

Florin Răducioiu, deranjat de Laszlo Dioszegi la finala Cupei României

„Nu vreau să intru în polemică cu acest domn, cu preşedintele clubului. Nu sunt de acord cu acest mod de a celebra. Aţi văzut în campionatele externe să coboare şi să se bucure aşa? Nu pot accepta şi nu o să accept asemenea imagini pe care doar în România le vezi!

E o bucurie exagerată! Adevăraţii protagonişti sunt jucătorii şi antrenorii. Ar fi bine să coboare toată lumea cu picioarele pe pământ. Pe preşedintele Macron l-aţi văzut să se bucure aşa? L-ați văzut să ridice trofeul Cupei Mondiale?”, a spus Florin Răducioiu la OrangeSport.

Pentru el e o bucurie pe care n-a mai simţit-o. Un om simplu care a construit stadionul şi a făcut totul de la zero se comportă ca un suporter şi nu ca un patron. 

- Florin Lovin

Laszlo Dioszegi, mesaj pentru Cristiano Bergodi, după finala Cupei României: „Vrem mai mult” 

„Trebuie să aducem încă doi-trei jucători de valoare, ca să atacăm Europa, iar cei care rămân trebuie să conștientizeze că adevărata valoare a lui Sepsi trebuie să fie mai sus decât am arătat astăzi. Sincer, a fost un joc sub așteptări, dar pentru noi esențial este că am reușit să intrăm iar în Europa. Am câștigat Cupa României, sunt foarte bucuros, dar avem multe lucruri de făcut. La ultimele două penalty-uri nici nu am avut putere să mă uit!”, a spus Dioszegi.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.