Liga 1

Îl face praf pe jucătorul dat afară de Becali: „Nu are loc la CFR sau Farul. Nu e un lider, nu poți să construiești în jurul lui”

Joonas Tamm (centru)/ foto: Imago Images

Articol de Alberto Boțoghină, Adrian Duţă  —  Friday, 26 May 2023

Lucian Goian (40 de ani), fost fundaș central la Dinamo și CFR Cluj, a comentat prestațiile lui Iulian Cristea și Joonas Tamm, stoperii de care FCSB a ales să se despartă.

Cristea și-a luat deja adio de la coechipieri, în timp ce Tamm se pregătește să plece. Contractul său cu FCSB expiră în vară, iar Gigi Becali, finanțatorul roș-albaștrilor, nu a vrut să îi mai prelungească înțelegerea.

VIDEO. Lucian Goian: „Tamm nu are loc la CFR sau Farul. Nu e un lider, nu poți să construiești în jurul lui”

>

Goian l-a criticat pe Tamm, pe care nu îl vede drept un fundaș demn de o echipă de podium în Liga 1. Din informațiile GSP, stoperul eston este dorit la Petrolul, echipa care a terminat pe locul 8 în SuperLiga.

„Cristea și Tamm sunt jucători buni pentru Liga 1. Cristea, când a avut continuitate, a jucat foarte bine. Pe Tamm nu îl văd un jucător pentru primele 3 echipe din prima ligă. Nu îl văd la Farul sau CFR. 

El a avut multe oscilații. Nu mi s-a părut un fundaș puternic, în jurul căruia să construiești o apărare, nu e un lider, a greșit mult. Nu e peste Kolinger și Țîru, nu e peste ce are CFR”, a declarat Lucian Goian, campion în 2007 cu Dinamo, la GSP Live.

Citește și:  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.