Liga 1

Eroul Cupei României așteaptă convocarea la naționala Ungariei: „Voi spune un DA din toată inima. E visul meu!”

Roland Niczuly (27 de ani), eroul lui Sepsi Sf. Gheorghe în finala Cupei României, așteaptă convocarea în naționala Ungariei.

Articol de Adrian Jitea  —  Friday, 26 May 2023

Roland Niczuly (27 de ani), eroul lui Sepsi Sf. Gheorghe în finala Cupei României, așteaptă convocarea în naționala Ungariei. 

Roland Niczuly a blocat trei lovituri de pedeapsă în finala câștigată de Sepsi în fața lui U Cluj și a adus al treilea trofeu din istoria grupării covăsnene. 

Presa maghiară a scris în ultimele zile despre posibilitatea convocării goalkeeperului la reprezentativa pregătită de Marco Rossi. 

Roland Niczuly: „Sunt maghiar, n-aș sta nici măcar o secundă pe gânduri”

„Nu știu de unde au apărut zvonurile, dar multă lume mi-a scris. Pentru moment nu m-a contactat nimeni din naționala Ungariei, dar cred că e devreme. Doar s-a încheiat finala. 

Știu doar că, dacă voi primi o convocare din partea selecționerului Marco Rossi, voi spune un DA din toată inima. Nu mă voi gândi nicio secundă. 

Sunt maghiar, ar fi o onoare, mi s-ar îndeplini visul. Mă bucur că am atras atenția fanilor fotbalului, dar momentat doar atât”, a spus Roland Niczuly potrivit Nemzeti.

Am fost entuziasmat înaintea finalei. Am crescut în Cluj, iar Universitatea este fosta mea echipă. Am avut o motivație suplimentară să aduc trofeul la Sfântu Gheorghe. Nu am făcut un meci bun, dar am ridicat trofeul. Asta contează!
- Roland Niczuly, portar Sepsi

VIDEO. Roland Niczuly, eroul celor de la Sepsi cu 3 penalty-uri salvate, declarații după partidă: „Am mers pe instinct, am încercat să-i intimidez”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.