Liga 1

Gică Popescu taie elanul Rapidului: „Nu cred că jucătorii pe care ii avem noi acum pot fi plătiți de o echipă din România”

Articol de Adrian Duţă  —  Saturday, 27 May 2023

Gică Popescu, președintele Farului, a vorbit despre posibilitatea ca noua campioană din SuperLiga să vândă jucători la alte echipe din România.

Asta în contextul în care Rapidul și-ar dori să îl transfere pe Constantin Grameni, mijlocașul Farului și unul dintre cei mai importanță jucători în campania de titlu a echipei lui Gică Hagi.

Gică Popescu, despre vânzarea de jucători în Liga 1

„Nu cred că jucătorii pe care îi avem noi acum pot fi plătiți de o echipă din România. Vrem să vindem scump, cred că nici măcar FCSB sau CFR nu își permit să plătească anumiți jucători. 

Sunt binevenite toate cluburile din România dacă doresc să facă ofertă, vom analiza oferta. Dar repet, vrem să dăm jucători, pentru că ne gândim în primul rând la binele jucătorilor. În străinătate pot caștiga mai mult, de asta toți tinerii vor aici, e o rampa de lansare. 

Lucrurile încep să se miște în iunie, suntem încă la început. Noi nu întarziem niciodată la plata salariilor, acelea pe care le putem plăti. Am vrea să dam salarii mai mari, dar nu ne permitem. Le oferim însă condiții de pregatire bune jucătorilor. 

Majoritatea oamenilor care se ocupă de managementul lui Farul suntem foști jucători, știm cum să îi tratăm pe fotbaliști”, a declarat Gică Popescu, la Prima Sport.

Lăsați-mă cu jucătorii de clasă medie străini din Liga 1. Dați o șansă jucătorilor tineri. Nu zice nimeni să nu aduci străini, dar să fie peste ai noștri

- Gică Popescu, președinte Farul

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.